ΣΧΕΣΕΙΣ

3 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε μία fling σχέση

iStock

Είναι αλήθεια, ότι τα τελευταία χρόνια, το φλερτ και οι προσωπικές σχέσεις γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκη υπόθεση. Η κατάσταση για την ακρίβεια έχει γίνει τόσο περίπλοκη, που ειδικότερα χρήστες των social media, έχουν χτίσει ολόκληρη αργκό γύρω από το θέμα, προκειμένου να κατηγοριοποιήσουν την κάθε περίσταση (βλέπε beige/ green/ red flag, ghosting, friends with benefits κλπ). Οι πλατφόρμες για να βρεις το ταίρι σου μάλιστα, είναι το κερασάκι στη τούρτα, καθιστώντας απαραίτητο έναν χάρτη με οδηγίες.

Εμείς αυτή τη φορά επιλέξαμε να μιλήσουμε για το fling, τη βραχυχρόνια σεξουαλική σχέση, γιατί πολλοί άνθρωποι ενώ βγαίνουν ραντεβού και όλα πηγαίνουν καλά, καταλήγουν με πολλά ερωτηματικά, αφού δεν υπάρχει ακριβώς αίσιο τέλος. Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο αν είστε στην ίδια σελίδα σχετικά με το μέλλον, αλλά μπορεί να σου φαίνεται τρομακτικό και να ρωτήσεις. Το σοκ του να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις επενδύσει πολύ περισσότερο από το άλλο άτομο, κρύβει ένα ιδιαίτερο είδος πόνου και αμηχανίας, επομένως είναι καλύτερο να το καταλάβεις νωρίτερα παρά αργότερα. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το fling.

Τι είναι η fling σχέση;

Το fling αναφέρεται σε μια περαστική ή προσωρινή σεξουαλική σχέση ή συντροφιά, συνήθως χωρίς σοβαρές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις. Συχνά, ένα fling είναι μια σχέση που βασίζεται κυρίως στη φυσική ερωτική έλξη και την απόλαυση του ιδιαίτερου χρόνου που περνούν οι 2 άνθρωποι μαζί, χωρίς να υπάρχει συνήθως στόχος για μακροπρόθεσμη σχέση.

Εν’ ολίγοις δεν υπάρχει η απαίτηση της σταθερότητας ή της συνεχούς συντροφικής αφοσίωσης που συνήθως συνοδεύει τις μακροχρόνιες σχέσεις. Όλα αυτά είναι εντάξει αν συμφωνείς και εσύ. Τι γίνεται όμως όταν δε συμφωνείς και πότε καταλαβαίνεις ότι έχεις μια fling σχέση;

3 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε μία fling σχέση

3 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε μία fling σχέση Pexels

Διαβάζει τα μηνύματα, αλλά δεν απαντάει

Το να βλέπεις το άτομο με το οποίο βγαίνεις να διαβάζει το μήνυμα και μετά να μην παίρνεις απάντηση, είναι ένα από τα πιο οδυνηρά σύγχρονα προβλήματα. Στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην επικοινωνείτε. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν αγαπούν τα γραπτά μηνύματα ή τις ψηφιακές επικοινωνίες, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι αυτός είναι ο πρωταρχικός τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων αυτές τις μέρες, οπότε και σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να σταλεί ένα τυπικό μήνυμα.

Είναι συνέχεια στο τηλέφωνο όταν είστε μαζί

Εδώ θα έπρεπε να μπει απλά μια τελεία, διότι αν κάποιος αποφεύγει τα θέματα δέσμευσης ή αποκλειστικότητας είναι πιθανώς ένα σημάδι ότι δεν βλέπει μακροπρόθεσμο μέλλον μαζί σου. Για να μη μιλήσουμε για το κομμάτι της ασέβειας, όταν είναι κάποιος όλη την ώρα στο κινητό του.

Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του ή την οικογένειά του

Σήκωσεε ψηλά το red flag. Αν ελπίζεις να γνωρίσεις τους φίλους και την οικογένεια του συντρόφου σου, αλλά αυτός προτιμά να κρατάει αυτές τις σχέσεις χωριστά, αυτό είναι ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι. Αν σε βλέπει ως fling, τότε οι συναντήσεις θα είναι συνήθως τελευταίας στιγμής και πάντα μόνοι σας.

Επίσης, αν ο σύντροφός σου δίνει προτεραιότητα στους φίλους του αντί σε σένα, μπορεί να σημαίνει ότι δεν σε παίρνει στα σοβαρά ως μελλοντικό ταίρι. Αν δεν σε παρουσιάζει στον κοντινό του κύκλο, μπορεί επίσης να κρύβει τη σχέση επειδή είναι ήδη σε σχέση με κάποια/-ον άλλη/-ον και δεν θέλει να σου το πει.