SEX

10 sex tips που μάλλον είναι επικίνδυνα

Unsplash

Ορισμένες φορές το πάθος και η έξαψη δε σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά, άσε που είναι πάντα αρκετά ξενέρωτο να πρέπει να σκέφτεσαι τους κινδύνους, ενώ εσύ το μόνο που θες να κάνεις είναι να απολαύσεις το σεξ. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν μερικές αρκετά διαδεδομένες σεξουαλικές συνήθειες που αν και μπορεί να συντελούν σε περισσότερους οργασμούς ενίοτε, στην πραγματικότητα βάζουν σε κίνδυνο την υγεία σου. Δεν είμαστε τώρα να ρισκάρουμε τόσο βασικά πράγματα για μερικούς σπασμούς παραπάνω.

1. Η χρήση φαγητών και ποτών στην ευαίσθητη περιοχή σου

Δεν είναι κακό να θες να το ζήσεις πιο Χολυγουντιανά, αλά 9 1/2 εβδομάδες και να γλυκοκοιτάζεις το μέλι, τη σαντιγί, τη σοκολάτα και τις φράουλες. Να ξέρεις όμως ότι η περιοχή του αιδοίου έχει τα δικά της βακτήρια που συντελούν στη σωστή της λειτουργία. Επίσης, το pH εκεί κάτω, είναι χαμηλό, προκειμένου να σε προστατεύσει ενάντια στα κακά βακτήρια και τους ζυμομύκητες που δεν ζουν σε όξινο περιβάλλον. Υπάρχουν όμως μερικές τροφές, κυρίως όλες αυτές οι πολύ ζαχαρούχες, που διαταράσσουν αυτή την ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και όχι μόνο δημιουργούν ευνοϊκό περιβάλλον για την επιβίωση των μυκήτων που δε θες, αλλά μπορεί να σου προκαλέσουν και μόλυνση. Αν είναι λοιπόν τόσο απαραίτητο να το “ταΐσεις”, φρόντισε να το κάνεις αυστηρά στην εξωτερική περιοχή.

2. Το σεξ στο ντους

Έχουμε ξαναπεί πόσο κακή ιδέα είναι αυτή, αλλά αν χρειάζεσαι και τον ιατρικό λόγο, ορίστε: το νερό “ξεπλένει” το φυσικό λιπαντικό σου, γι’ αυτό και είναι επικίνδυνο να “κολλήσεις” με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να έχεις κι ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό μαζί, αλλιώς καλύτερα να προτιμήσεις τα στεγνά σεντόνια. Κι ένα αντιολισθητικό πατάκι επίσης είναι απαραίτητο για να μη σπάσετε και κανένα πόδι.

3. Να σου ερεθίσουν το σημείο G με την κίνηση του δαχτύλου “έλα εδώ”

Το βασικό πρόβλημα είναι τα νύχια, τα οποία αν είναι μεγάλα (και βρώμικα), είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σε τραυματίσουν και ο πόνος είναι όσο φριχτός φαντάζεσαι. Το δεύτερο θέμα είναι η καθαριότητα. Ακόμα κι αν τα νύχια είναι κοντά, οι κολπικές μολύνσεις είναι τόσο διαδεδομένες που πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου έχει πλύνει τα χέρια του πριν τα βάλει στην πιο ευαίσθητη περιοχή σου.

4. Να δεθείτε μεταξύ σας

Εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος του να μη μπορείτε να λυθείτε. Όσο αστείο κι αν ακούγεται, δεν ξέρεις ποτέ, πώς μπορεί να μπλεχτεί το μαντήλι ή η ζώνη και να αρχίσεις να πονάς. Καλύτερα να έχετε κάπου εκεί γύρω κάποιο ψαλίδι προκειμένου να κόψετε κάποιον κόμπο αν χρειαστεί. Επίσης, αν δεν είστε πεπειραμένοι οι χειροπέδες με κλειδιά δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

5. Να χρησιμοποιήσεις ένα sex toy εσύ και μετά ο σύντροφός σου (και ανάποδα)

Οι κίνδυνοι είναι ίδιο με το να κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό και ονομάζονται ΣΜΝ. Πριν “ανταλλάξετε” παιχνίδια, φροντίστε να τους φορέσετε προφυλακτικά.

6. Να δοκιμάσεις όλες τις στάσεις του κάμα σούτρα

Αν δεν είσαι και η πιο ευλύγιστη ύπαρξη στη Γη, μη δοκιμάσεις να περάσεις τα πόδια σου απ’ το κεφάλι και μετά να τα δέσεις κόμπο στη μέση σου προκειμένου να κάνεις σεξ. Μπορεί να πιαστεί κάποιος μυς σου ή να τραυματιστείς. Υπάρχουν πολύ απλούστερες κι εξίσου διασκεδαστικές στάσεις για να περάσετε καλά.

7. Να βάλεις ένα sex toy στην πίσω πόρτα

Αν δεν έχει λιπαντικό ή/και κορδόνι ώστε να μπορείς να το τραβήξεις, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις, γιατί μπορεί να χάσεις κανένα παιχνίδι μέσα στον πρωκτό σου.

8. Να πειραματιστείτε με τον πνιγμό

Η πίεση μπορεί να έχει πλάκα και να είναι αρκετά ερεθιστική κάποιες φορές, αλλά δεν είναι αστείο το να μη μπορείς να πάρεις ανάσα. Φρόντισε να γίνουν όλα με βάση τις δικές σου αντοχές και συμφωνείστε απ’ την αρχή σε κάποια κίνηση ασφαλείας, ώστε να σταματήσει όταν δεν μπορείς άλλο. Ένα τσίμπημα είναι σίγουρη λύση.

9. Να αντικαταστήσεις έναν δονητή με μια δονούμενη οδοντόβουρτσα ή κινητό

Όσο κι αν σου έχει μπει στο μυαλό να κάνεις κάτι συγκεκριμένο, αν δεν έχεις το κατάλληλο εργαλείο, το να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε έχει σαν βασική του λειτουργία τη δόνηση, είναι σίγουρα μια πολύ κακή ιδέα. Είναι βρώμικα και όχι με την έννοια που έχει το “βρώμικο” όταν αναφέρεται στο σεξ. Δώσε κάποια χρήματα και επενδύστε σε μια πιο διασκεδαστική και ακίνδυνα “δονούμενη” σεξουαλική ζωή.

10. Να κάνεις στοματικό εν κινήσει

Ο ερεθισμός, εκτός απ’ το ότι μειώνει τον πόνο και το άγχος (όπως και το αλκοόλ), περιορίζει και την ικανότητά σου να κάνεις έξυπνες επιλογές. Αν είστε στο αυτοκίνητο και έχετε όρεξη για προκαταρκτικά, καλύτερα να σταματήσετε κάπου – όχι και πολύ κεντρικά – και να κάνετε ό,τι θέλετε με ασφάλεια.