SEX

12 μύθοι για το στοματικό σεξ (που πρέπει να πεθάνουν)

Αν σου αρέσει να κάνεις στοματικό σεξ στον σύντροφό σου, τίποτα δε θα έπρεπε να σε σταματά. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν ορισμένες φήμες γύρω από το συγκεκριμένο "άθλημα" που μπορεί να σε σταματούν από το να το απολαύσεις πλήρως. Ώρα να μάθεις την αλήθεια, ώστε να ξέρεις την επόμενη φορά τι βάζεις στο στόμα σου.

1. Πρέπει να καταπίνεις το σπέρμα, ακόμα κι αν δε σου αρέσει

Σε αντίθεση με τα smoothies από φρούτα και λαχανικά, το σπέρμα δεν είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες με το προϊόν παραγωγής του αντρικού οργασμού και ο σύντροφός σου, πρέπει να πει κι “ευχαριστώ”.

2. Αν κάποιος δε θέλει να του κάνεις στοματικό, σε μισεί

Δε σημαίνει πως όλοι τρελαίνονται για το ίδιο είδος προκαταρκτικών. Όπως δεν λατρεύουν όλες οι γυναίκες το στοματικό από έναν άντρα, έτσι υπάρχουν και μερικοί (λίγοι) που μπορεί να μη θέλουν καν να κάνετε σεξ, αλλά προτιμούν να μιλήσετε. Ναι, φίλη μου, συμβαίνει.

3. Το “βαθύ λαρύγγι” είναι το κλειδί για το τέλειο στοματικό

Μπορείς να τον αφήσει εξίσου ή και περισσότερο ευχαριστημένο, χωρίς να πνιγείς.

4. Υπάρχει μόνο μια σωστή στάση γι’ αυτή τη “δουλειά”

Δοκίμασε την “69”, όρθια, ξαπλωτοί ή και με το κεφάλι σου να κρέμεται ανάποδα από το κρεβάτι κι εκείνον όρθιο. Βασικά υπάρχουν άπειρες στάσεις για να περάσετε καλά, αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει.

5. Το στοματικό, δεν είναι αληθινό σεξ

Πίστεψέ με, για κάποιες γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν με ένα πέος στο στόμα τους, από το να έχουν σεξουαλική διείσδυση. Επίσης μπορείς να κολλήσεις και ΣΜΝ απλά και μόνο από το στοματικό σεξ, οπότε μια χαρά αληθινό είναι.

6. Είναι φυσιολογικό να σου σπρώχνει ένας άντρας το κεφάλι προς τα κάτω

Αν σου αρέσει, τέλεια. Αν σε κάνει να νιώθεις παράξενα ή άβολα, μην τον αφήνεις να το κάνει. Το σεξ (και το στοματικό) πρέπει να το απολαμβάνουν και οι δύο.

7. Πρέπει πάντα να του κάνεις στοματικό προκειμένου να τελειώσει

Δεν υπάρχει κανένα “πρέπει” και καμια σωστή σειρά. Είτε το κάνετε στην αρχή σαν προκαταρκτικά, είτε στο τέλος, είτε ενδιάμεσα και με διαλείμματα, είτε ταυτόχρονα ο ένας στον άλλον, φροντίστε να σας αρέσει.

8. Το στόμα σου διαθέτει πάντα αρκετό σάλιο γι’ αυτή τη δουλειά

Το στόμα σου μπορεί να ξεραθεί ανά πάσα στιγμή. Καλού κακού πάρτε ένα λιπαντικό με γεύση (συμβατό με τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείτε).

9. Αν αγγίξεις το πέος του με τα δόντια σου, μπορεί να “πέσει”

Καμία σχέση. Για την ακρίβεια υπάρχουν ορισμένοι που ζητούν επί τούτου να νιώσουν λίγο τα δόντια της συντρόφου τους κατά τη διάρκεια του στοματικού. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε.

10. Αν το κάνεις καλά, θα τελειώσει σε μερικά λεπτά

Ο χρόνος που χρειάζεται ένας άντρας για να φτάσει σε οργασμό επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες. Μην παίρνεις τσάμπα όλη την ευθύνη.

11. Αν σταματήσεις για λίγο, πρέπει να το πάρεις όλο από την αρχή

Αν ήταν στο τσακ να τελειώσει, τότε μάλλον θα χρειαστεί διπλάσια προσπάθεια για να ξαναφτάσεις στο ίδιο σημείο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πάθεις και κράμπα στο σαγόνι σου. Μπορείς να ξεκουράσεις το στόμα σου και να συνεχίσεις με τα χέρια σου.

12. Πρέπει να λατρεύεις το στοματικό σεξ για να είσαι πραγματικά σέξι

Έχεις ακούσει κι εσύ αυτή την ατάκα που λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που λατρεύει να χαρίζει οργασμούς στους άντρες κάνοντάς τους στοματικό σεξ για ώρες; Δεν ισχύει. Φυσικά θα εκτιμηθεί αν το κάνεις με ενθουσιασμό, αλλά είναι εξίσου σέξι να ξέρεις τι είναι αυτό που σου αρέσει πραγματικά στο κρεβάτι και να το ζητάς από τον σύντροφό σου.