ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στέλλα Μουγκαλιάν: Η επιχειρηματίας και fashion blogger έχει όλο τον χρόνο στα χέρια της

Fashion blogger και επιχειρηματίας. Η Στέλλα Μουγκαλιάν έχει κάνει το πάθος της για τη μόδα και την ομορφιά επάγγελμα. Περισσότεροι από 59 χιλιάδες ακόλουθοι στο προφίλ της StyleMeligan, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το κάνει καλά. H ίδια χρησιμοποιεί το blog της και τα social media για να ενημερώνει το κοινό της για τις τάσεις της μόδας και τα νέα trends, αλλά και όλα τα fashion events στο εξωτερικό. Όπως είναι φυσικό, μια εταιρεία σαν την Garmin Greece, βρήκε στο πρόσωπό της μια ακόμα πολυάσχολη γυναίκα που θέλει να εκμεταλλεύεται τον χρόνο της στο έπακρο.

Έκανε το opening της νέας της επιχείρησης μέσα στην πανδημία και συνεχίζει ακάθεκτη να εξελίσσεται. Ήρθε η ώρα, η Στέλλα Μουγκαλιάν να μας πει πώς τα καταφέρνει.

Πώς βίωσε εκείνη το 2021; Ποια είναι τα δικά της New Year’s Resolutions και τι γεύση της έχει αφήσει η τελευταία της συνεργασία με την Garmin Greece;

Απολογισμός 2021, τι κρατάς και τι αφήνεις;

Το 2021 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας που ακόμη κυριαρχεί στην καθημερινότητα μας. Θα κρατήσω το σθένος και την υπομονή που επιδείξαμε όλοι σε αυτή τη δοκιμασία, αλλά και την ελπίδα ότι η ζωή μας θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Κάτι που στιγμάτισε αρνητικά τη χρονιά που μας πέρασε, είναι οι γυναικοκτονίες και οι κακοποιήσεις γυναικών. Δεχτήκαμε ένα ισχυρό «χαστούκι» ως κοινωνία με αυτά τα περιστατικά και ελπίζω από εδώ και στο εξής να κάνουμε μόνο βήματα μπροστά.

Πώς θα περάσεις τις γιορτές;

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι καθαρά οικογενειακές γιορτές. Θα περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και θα γεμίσω τις μπαταρίες μου για τη νέα χρόνια, που προβλέπεται ακόμη πιο απαιτητική.

Στέλλα Μουγκαλιάν

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στην καμπάνια της Garmin. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που μου άφησε πολύ ωραίες αναμνήσεις.

Από τη μέρα της φωτογράφισης δεν έχω αποχωριστεί το Venu SQ, είναι πραγματικά “must have” στη ζωή μου πια. Συνδυάζει το στυλ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πάντα ήθελα, ενώ μπορεί να φορεθεί πολύ άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

Τα πλάνα μου για τη νέα χρονιά περιλαμβάνουν τους νέους επαγγελματικούς στόχους, τόσο στον τομέα του blogging όσο και την ανάπτυξη του Meligan beauty spot, το οποίο παρόλο που άνοιξε μέσα στη πανδημία, έχουμε καταφέρει να γίνει brand name σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε την Garmin Greece στο Facebook και στο Instagram.