ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έχει ζήσει τα πιο άβολα «πεσίματα»

24 Media

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι ο πρώτος καλεσμένος της χρονιάς για τη video series του LadyLike, You ‘ve got Male και χρειάστηκε λιγότερο από 5 λεπτά για να μας κερδίσει με το χιούμορ του και τις ιστορίες από τις περιπέτειες της νιότης του στα μπαρ και τα ξενύχτια.

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι ο τέλειος ηθοποιός για κάθε σκηνοθέτη που θέλει να κάνει μιούζικαλ. Όσοι τον έχουμε δει (και είμαστε πλέον πάρα πολλοί) στην παράσταση Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού, ξέρουμε τους λόγους. Τραγουδάει υπέροχα. Δεν το εκτιμά τόσο ο πρωτότοκος γιος του, ο Θοδωρής. 

Είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης και για χρόνια θεωρούσε ότι πρέπει να αποτινάξει την ταμπέλα του «ωραίου» και να αποδείξει στο κοινό ότι έχει ταλέντο. Πλέον, δεν τον νοιάζει. Έχει δουλέψει ως personal trainer και barman παράλληλα με τις σπουδές του και τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική (και έχει πολλές πιπεράτες ιστορίες να διηγηθεί από τη ζωή στη νύχτα). Φέτος τον βλέπουμε ως σεσημασμένο κακοποιό παρέα με τις μοναχές στη σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό του Alpha και στην Έρημη Χώρα του ERTFLIX. Είναι παντρεμένος με τη Φωτεινή Αθερίδου και πατέρας δύο μικρών αγοριών που του άλλαξαν τη ζωή. 

Τι δεν ξέραμε για εκείνον; Ότι έχει σπάσει το δόντι του λίγες ώρες πριν ανέβει στο σανίδι και όταν οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης (Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού) συνειδητοποίησαν τι συνέβη, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ότι την πρώτη φορά που έπιασε βάρδια ως barman σε πασίγνωστο club, μια θαμώνας του έκανε τόσο άβολο πέσιμο που εύκολα το λες και σεξουαλική παρενόχληση. 

Αυτές όμως είναι πλέον ιστορίες από την κρύπτη, ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας από τη στιγμή που έγινε πατέρας ξυπνάει νωρίς,έμαθε τους στίχους από άπειρα παιδικά τραγουδάκια και περνάει την καθημερινότητά του στις παιδικές χαρές με τα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του. Η ζωή της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα δεν είναι αυτή ενός τυπικού ζευγαριού αλλά ξέρουν από πολλές ελληνικές παραδόσεις. Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας είναι δεινός χορευτής τσάμικου (έχει άσβηστες παιδικές αναμνήσεις από την Ορεινή Ναυπακτία, τον τόπο καταγωγής του, που χόρευε τσάμικο σε εκδηλώσεις και γιορτές).

 

Ποιά είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή του μετά την οικογένεια; Αποχαιρέτησε το six pack και υποδέχτηκε το dad pack. 

Υγ: Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας δεν είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τα social media.Αν θέλεις να μάθεις τον λόγο, πάτα play στο You’ve got Male βίντεο του LadyLike.