ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αισθάνεται ένας μεταμοντέρνος Παϊτέρης

Ladylike.gr

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν είναι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και δεν είναι σίγουρα ο Γιάννης Νιάρρος. Αλλά, δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση εκείνους που πιστεύουν ότι είναι. Οπότε θα γελάσει ευγενικά και θα συνεχίσει τη ζωή του. 

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής των Polkar την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην Τεχνόπολη θα επιχειρήσει να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων εσωρούχων στον αέρα σε συναυλία από το 1970 και μετά. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει κάνει λιγότερο σεξιστικό ή απλά συμπεριληπτικό τον σουτιενοπόλεμο στα live του συγκροτήματος, που μας έχει χαρίσει το άσμα Η ζωή μου είναι σκ@@@. Στη συναυλία θα ακουστεί πλούσιο παρεξηγήσιμο λαϊκό πρόγραμμα και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες.

Το φετινό καλοκαίρι -εκτός από τα lives με τους Polkar- ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα το περάσει αγκαλιά με την κόρη του (που έχει τα αυτιά του κι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είδε όταν την αντίκρυσε) και τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, που γνώρισε όταν εκείνη δούλευε στη Σύρο. Φυσικά, φλέξαρε. Δεν αγαπά τις ερωτήσεις για την ιδιωτική ζωή του (αλλά αν τον πετύχεις σε παραλία και θελήσεις να κάνει βιντεοκλήση με την αδελφή σου στην Αμερική, θα το υπομείνει) κι εκείνες που τον ρωτάνε για τη σχέση με τη μητέρα του, τη Φιλαρέτη Κομνηνού. 

Έπαιζε στον Έρωτα Φυγά και παίζει στο Προξενιό της Ιουλίας. Στη νέα θεατρική σεζόν θα σκηνοθετήσει την παράσταση Αμφιβολία στο θέατρο Χορν και το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου, Κανόνια και Τρομπέτες στο θέατρο Εμπορικόν (και θα γίνει σίγουρα το talk of the town με αυτό το cast). Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τους Polkar κυκλοφόρησαν το Πάμε μαζί από την Hubsters τον Σεπτέμβρη του 2023.

Στo You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα, όπως ότι ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που ο Μάκης Παπαδημητρίου τον τρόλαρε στην Επίδαυρο, λίγο πριν το μονόλογο του και προσπαθούσε να μην ξεσπάσει στα γέλια μετά την «πορδίτσα».

Έχει πει πολλά όχι σε τηλεοπτικούς ρόλους που έγιναν επιτυχίες (αλλα χάρηκε με την επιτυχία των φίλων του που υποδύθηκαν τον χαρακτήρα) και έχει παίξει για 2,3 θεατές σε παραστάσεις που δεν γέμισαν θέατρα. Παρόλο που άξιζαν να τα γεμίσουν.

Info: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τους Polkar έρχονται την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, για ένα ροκσταριλίδικο, τσιφτετελοράπ, πανηγυρτζίδικο party για να γιορτάσουν τα πρώτα τους 10 χρόνια. Στο υπερθέαμα των Polkar θα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι που είτε συνδέθηκαν με την δεκάχρονη πορεία τους, είτε είναι φίλοι της μπάντας, είτε είναι απλά αντικείμενα λατρείας. Καλεσμένοι οι Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Νιάρρος, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου +Secret Guest!