ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 17 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό, αλλά η επιρροή της Πανσελήνου θα συνεχιστεί. Αυτή η μέρα, λοιπόν, θα είναι λίγο «βαριά» από πλευράς ενέργειας. Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό να στρέφει την προσοχή σας στα χρήματα. Αυτό σας κάνει να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει περισσότερη ικανοποίηση χωρίς να νιώθετε καμία υποχρέωση να ακολουθήσετε προγράμματα άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα στην δουλειά και να μην ζοριστείτε και με πράγματα που μπορεί να αναβληθούν. Μην δεχτείτε πιέσεις από συνεργάτες. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την Κυριακή, οι Δίδυμοι που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια φιλική σχέση. Αν βλέπετε ότι δεν συμφωνείτε με έναν φίλο ή συνεργάτη μην χάνετε τον χρόνο για να τον μεταπείσετε για κάτι. Μην δώσετε όμως περισσότερη σημασία κι απ’ όσο πρέπει.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά η η δουλειά και κάποιοι συνάδελφοι, δεν σας αφήνουν. Προσπαθήστε παρ’ όλα αυτά, να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές βλέπετε και για τους άλλους.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη προς τον Ερμή και την Αφροδίτη και την αντίθεση με τον Χείρωνα προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί τα λόγια σας να πονέσουν άτομα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα στο περιβάλλον σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις με την οικογένεια, γιατί η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία. Αυτοί του δεύτερου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθετε περίεργα και σε μια σχέση, είτε επαγγελματική, είτε ερωτική. Μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι ή ότι δεν έχετε αρκετή ελευθερία στην έκφρασή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, κάποιοι ίσως να ζητήσουν την συμβουλή σας. Να είστε ειλικρινείς και προσεκτικοί, αν ζητηθεί η άποψη σας αλλά προσπαθήστε να είστε υποστηρικτικοί ειδικά εσείς του δεύτερου δεκαημέρου. Μακάρι να είστε πιο συγκαταβατικοί και με τον σύντροφό σας ή κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι σας φτιάχνει τη διάθεση; Να μαγειρέψετε; Να παραγγείλετε κάτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά; Να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι; Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά, κάντε αυτό σήμερα και μην πιεστείτε! Αυτοί του δεύτερου δεκαημέρου αποφύγετε αντιπαραθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας με άτομα που είναι συντηρητικά και κάπως αυταρχικά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου προσέξτε τις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Υπάρχουν πιέσεις αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Σήμερα προχωρά στους Ιχθύς και ο Άρης δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο αφού εκεί βρίσκονται ήδη Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την Πανσέληνο του Απριλίου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν άλλοι, είτε στην δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού. Μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων όμως, προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε προσοχή στα λόγια σας σήμερα, για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα. Κρατήστε όμως, παράλληλα και τα όριά σας. Αυτοί του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι σε μια σχέση σήμερα. Σήμερα προχωρά ο Άρης στους Ιχθύς δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο αφού εκεί βρίσκονται ήδη Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η Σελήνη στον Ζυγό όλη την ημέραα και οι απαιτητικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα μπορεί να σας ζορίσουν. Αυτό αφορά είτε την ψυχολογία, είτε τα οικονομικά σας. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται προσοχή και ψάξιμο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις