FASHION NEWS

Το μυστικό για τα πιο stylish σύνολα κρύβεται στο πιο κουλ smartphone

Θα ακουστεί απόλυτα γραφικό, αλλά η μόδα «κυλάει» στο αίμα μου. Από μικρή, θυμάμαι να σκέφτομαι τα ιδανικά outfits για εμένα και, μάταια, να προσπαθώ να τα σχεδιάσω στο χαρτί. Αν και το σχέδιο δεν ήταν το φόρτε μου, η μόδα ήταν, και παραμένει, ένας τρόπος έκφρασης για εμένα.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η αγάπη για τη μόδα, που ήταν κάποτε για εμένα χόμπι, έγινε το επάγγελμά μου. Η ενασχόλησή μου με τον χώρο αυτό, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και σαν «επαγγελματίας χομπίστρια» πια, έχω την τύχη να εκφράζω την δημιουργικότητά μου καθημερινά. Όταν δεν γράφω για τις τάσεις της μόδας ή δεν προτείνω τα outfits της εβδομάδας, τα «τεστάρω» πάνω μου. Ένας τρόπος να πειραματίζομαι με το στιλ μου, είναι δοκιμάζοντας νέα outfits και φωτογραφίζοντάς τα με το smartphone μου.

Αν κάτι με βοηθάει να δω όλες τις λεπτομέρειες στα outfits μου, είναι οι φωτογραφίες που βγάζω στο σπίτι με το κινητό μου. Για να έχω ένα άψογο αποτέλεσμα, το μυστικό είναι ένα «έξυπνο» τηλέφωνο με καλή κάμερα από το Galaxy Z Fold3 aka το πιο κουλ gadget, για να βγάζεις φωτογραφίες και να εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου στο έπακρο.

Σαν άνθρωπος που λατρεύει τη μόδα, πιστεύω ότι τα αξεσουάρ είναι το μυστικό για αψεγάδιαστες εμφανίσεις. Το Galaxy Z Fold3, λοιπόν, είναι αυτό το αξεσουάρ που θα κάνει τις εμφανίσεις σου να ξεχωρίσουν. Μπορεί να μην είναι ένα κόσμημα ή ένα μαντήλι που φοράς, είναι όμως ένα σούπερ, ντιζαϊνάτο smartphone που σου επιτρέπει να βγάζεις εύκολα και γρήγορα τις καλύτερες φωτογραφίες με τα σύνολά σου, βλέποντας κάθε λεπτομέρεια που θέλεις να διορθώσεις ή να αλλάξεις. Αυτό, οφείλεται στις εκπληκτικές λειτουργίες που έχει το Galaxy Z Fold3. Α, γιατί δεν ξέρω αν στο είπα. Αυτό το κινητό, διπλώνει. Ναι, μιλάμε για ένα αναδιπλούμενο smartphone το οποίο όταν το ανοίγεις, εμφανίζεται μπροστά σου μια τεράστια οθόνη. Μια οθόνη ιδανική για να βγάλεις εκπληκτικές φωτογραφίες, για να ζωγραφίσεις με το ειδικό S Pen (Πωλείται χωριστά), να παρακολουθείς fashion shows, να βλέπεις ταινίες, να κάνεις meetings και η λίστα συνεχίζεται.

Το Galaxy Z Fold3 είναι το «αξεσουάρ» που χρειάζεσαι για άψογα looks

Όταν έπιασα στα χέρια μου το Galaxy Z Fold3, τρία πράγματα που ήρθαν στο μυαλο: 1ον. Ότι δεν έχω δει κάτι άλλο σαν αυτό. 2ον. Ότι όταν το ανοίγεις, η οθόνη που «ξεδιπλώνεται» είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 3ον. Ότι είναι πολύ ελαφρύ για το μεγέθός του. Για την ακρίβεια, το Galaxy Z Fold3, διπλωμένο, είναι ένα premium smartphone 6,2 ιντσών που διευκολύνει το κράτημα στο ένα χέρι. Ανοιχτό, όμως, είναι το πιο κουλ gadget με μια τεράστια οθόνη που έχει πολλές νέες δυνατότητες. Η οθόνη που ανοίγει, είναι η Infinity Flex 7,6 ιντσών, έχει φανταστικά χρώματα και τρομερή ανάλυση σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην αλλοιώνεται η εικόνα που βλέπεις στην οθόνη. Έτσι, κάθε φορά που φωτογραφίζω τα outfits μου, μπορώ να έχω την τέλεια εικόνα για τα ρούχα που φοράω. Μπορώ να δω και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, αν χρειάζεται να βελτιώσω κάτι στο outfit μου, πριν το ανεβάσω στα social media, αρκεί να τραβήξω μια φωτογραφία με το Galaxy Z Fold3.

Χάρη στη λειτουργία Flex, το Samsung Galaxy Z Fold3 προσφέρει εκπληκτική εμπειρία στον χρήστη. Για παράδειγμα, αν σου αρέσει να φωτογραφίζεις τα σύνολά σου, μπορείς να το κάνεις χωρίς καν να χρησιμοποιείς τα χέρια σου. Διπλώνοντας το smartphone, μπορείς να το τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια, και αυτό στέκεται όρθιο μόνο του. Αυτό με βοηθάει να βγάλω τις πιο επαγγελματικού ύφους εικόνες και έτσι να δείχνουν καλύτερα τα σύνολά μου.

Η «5άστερη» Κάμερα για επαγγελματικές φωτογραφίες

Με ένα γεμάτο πρόγραμμα κάθε εβδομάδα, όταν αφιερώνω χρόνο για να φωτογραφήσω τα outfits μου, χρειάζομαι ένα gadget που να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Το Galaxy Z Fold3, λοιπόν, είναι το ιδανικό smartphone για το multitasking. Σαν fashion editor, πρέπει να είμαι ενήμερη για όσα συμβαίνουν στον χώρο της μόδας. Από το να διαβάζω τα νέα της ημέρας και παράλληλα να γράφω άρθρα, μέχρι και το βγάζω φωτογραφίες τα outfits μου. Το Galaxy Z Fold 3, τα κάνει όλα αυτά.

Αρχικά, οι πολλαπλές λειτουργίες της κάμερας, μου επιτρέπουν να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Διπλώνοντας το Galaxy Z Fold3, μπαίνει στη λειτουργία Flex. Όταν θέλω να ελέγξω τις φωτογραφίες από τη Συλλογή μου, μπορώ ταυτόχρονα να βγάλω και καινούργιες φωτογραφίες. Έτσι μπορώ να συγκρίνω αυτές που που έχω ήδη βγάλει, ενώ δοκιμάζω νέες πόζες ή ν’ αλλάξω κάτι στο σύνολό μου.

Σε αυτό βοηθάει και η καταπληκτική κάμερα που έχει. Το Galaxy Z Fold3 έχει πέντε διαφορετικές κάμερες, τοποθετημένες σε τρία διαφορετικά σημεία της συσκευής. Αυτό μου επιτρέπει να βγάζω επαγγελματικές φωτογραφίες, ενώ τα διαφορετικά features της κάμερας, μου επιτρέπουν να έχω ένα διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Εάν θέλω μια πιο καλλιτεχνική φωτογραφία, αρκεί να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία Πορτρέτο, ενώ αν θέλω να τραβήξω βίντεο τα outfits μου, χρησιμοποιώ τη λειτουργία του Βίντεο. Έτσι, έχω αρκετό υλικό για το περιεχόμενό μου στα social media, αλλά και για τη δουλειά μου.

Το multitasking στα καλύτερά του

Όσον αφορά τη δουλειά, το Galaxy Z Fold3 είναι τρομερά εύχρηστο και σε αυτή την περίπτωση. Εδώ, το multitasking είναι στα καλύτερά του. Λόγω της μεγάλης οθόνης, μπορώ να χρησιμοποιήσω τρεις διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα, οπότε αυτό μου επιτρέπει να δουλεύω σε τρία (και παραπάνω) διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή. Αποθηκεύοντας τις ομάδες εφαρμογών στο πάνελ Edge δε, μπορώ να τις ανοίξω και αργότερα. Μπορώ, λοιπόν, να παρακολουθήσω βίντεο, να κάνω video chat με την ομάδα του LadyLike τις ημέρες που δουλεύω από το σπίτι και να κάνω πολλά άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Αν θέλεις, λοιπόν, να φτάνεις την παραγωγικότητά σου στο max κάθε μέρα, το Galaxy Z Fold3 σε βοηθάει να το καταφέρεις.

Αυτό οφείλεται φυσικά, και στην οθόνη η οποία κάνει, λίγο-πολύ, τα πάντα. Όταν κάνω meetings μέσω του smartphone μου, μπορώ να διπλώσω την οθόνη στα δυο, να την τοποθετήσω σε μια σταθερή επιφάνεια και με το S Pen (Πωλείται χωριστά) (το απόλυτο αξεσουάρ για το Galaxy Z Fold3) να κρατάω σημειώσεις. Λειτουργεί επίσης απρόσκοπτα με τις εφαρμογές Microsoft, επιτρέποντάς μου να ξεδιπλώσω τις δυνατότητες ενός εκτενούς χώρου εργασίας και να κάνω τη δουλειά μου πιο γρήγορα, ακόμα και μέσα από το κινητό μου.

Φυσικά, ένα τόσο δυνατό smartphone που μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί με διαφορετικούς τρόπους, πρέπει και να αντέχει. Το Galaxy Z Fold3 εκτός από ελαφρύ που κάνει την χρήση πιο ευχάριστη, προστατεύεται από ένα πλαίσιο αλουμινίου, το Armor Aluminum. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό γενικά, ακόμα κι αν γρατζουνιστεί (το εξωτερικό του Galaxy Z Fold3 5G είναι φτιαγμένο από το πιο δυνατό Gorilla Glass σε Galaxy Z μέχρι στιγμής: το Corning® Gorilla® Glass Victus™). Έτσι, μπορώ να το διπλώνω, να γράφω πάνω του, να στέλνω μηνύματα, να βγάζω φωτογραφίες και γενικά να το χρησιμοποιώ όπως θέλω, χωρίς άγχος.

Όλα αυτά, ενώ μου επιτρέπει να είμαι επαγγελματίας στη δουλειά μου, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο μου, όταν φωτογραφίζω τις επαγγελματικού ύφους φωτογραφίες των outfits μου. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην κάνει αυτό το smartphone. Και αυτό, για έμενα, τη fashion editor που λατρεύει τόσο τη μόδα και που θέλει να εκφράζει τη δημιουργικότητά της κάθε ώρα της ημέρας, είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.