TECH

Πεινάς για Social Media; Το Samsung Galaxy S22+ σού τα έχει όλα στο πιάτο

Είμαι Samsung girl σχεδόν όλα τα χρόνια που το smartphone είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Η αλήθεια είναι πως όταν το κινητό αποτελεί την επέκταση του χεριού σου – έτσι λέει η μαμά μου για τη σχέση που έχω με αυτό – τότε οι απαιτήσεις σου είναι πολλές. Δεν γίνεται να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από το ιδανικό. Πάμε να δούμε πώς ενσαρκώνει αυτή την έννοια του ιδανικού για μένα και τις ανάγκες μου, το νέο Galaxy S22+.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει χαλάσει το παλιό σου κινητό (σ.σ. δεν χαλάνε ποτέ, όλη μου η οικογένεια χρησιμοποιεί τα παλιότερα Samsung μου), αρκεί απλά να φτάσουν τα νέα στα αυτιά μου. Κάθε νέο μοντέλο Samsung, ξέρω ότι θα έχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα με κάνει να το θέλω κολασμένα. Spoiler alert: αυτή τη φορά δεν είναι μόνο ένα.

To να δουλεύει κανείς στα (digital) media, κάνει αυτομάτως τις ανάγκες του από ένα smartphone να μοιάζουν με ελεβέ εστιατορική δημιουργία: το θέλω κομψό, διακριτικό και να μου χαρίζει όλη την εμπειρία στο πιάτο. Γι’ αυτό και δεν χορταίνω με τίποτα το Samsung Galaxy S22+ – μιλώντας για gourmet προσέγγιση κουζίνας δηλαδή.

Η μέρα μου με το smartphone στο χέρι, περιλαμβάνει ταυτόχρονα τα εξής: σερφάρισμα για ενημέρωση, ατελείωτο scroll στα social media, να προγραμματίσω δημοσιεύσεις σε Instagram και Facebook, τηλέφωνα, chat με την ομάδα του LadyLike, selfies γιατί έχουμε κι ένα προφίλ στο instagram να συντηρήσουμε, βίντεο και φωτογραφίες από προϊόντα και εμπειρίες που θέλω να ανεβάσω/κρατήσω, διάβασμα και download υλικών για χρήση στα social media.

Χρειάζομαι δηλαδή γρήγορο επεξεργαστή, πολύ δυνατή κάμερα, την καλύτερη δυνατή ανάλυση οθόνης και μπαταρία που να αντέχει. Τι μπορεί να κάνει για τις ανάγκες μου το Samsung Galaxy S22+; Τα πάντα. 

Ταχύτητα

Το νέο Smartphone της Samsung έχει και τον πιο γρήγορο επεξεργαστή της μέχρι τώρα. Με 10 tabs και apps σε παράλληλη χρήση, μουσική να παίζει, download να τρέχει στο παρασκήνιο και εγώ να χαζεύω stories στο instagram, o 4 nm επεξεργαστής του Galaxy S22+ μου προσφέρει μια εκπληκτικά ομαλή εμπειρία. Τίποτα δεν κολλάει και όλα τρέχουν smoothly. Ένα πράγμα λιγότερο για να αγχωθώ και ένα gadget που μπορεί να μου λύσει τα χέρια.

Εικόνα

Καθώς η εικόνα είναι ένα από τα βασικά αντικείμενα της δουλειάς – και ας μην γελιόμαστε, της διασκέδασής – μου, δεν αντέχω στη θέα μιας οθόνης που αλλάζει τα χρώματα και δεν αποδίδει στο 100% την ανάλυση των εικόνων και των βίντεο. Οι εκπληκτικές οθόνες Infinity-O 120Hz των Samsung Galaxy S22 και S22+ είναι κατασκευασμένες με Dynamic AMOLED 2X με τεχνολογία Vision Booster για υψηλή ορατότητα σε εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα ευκρινείς προβολές στο φως της ημέρας ή τη νύχτα. Έτσι ακόμα και στην παραλία, τα social media είναι παιχνιδάκι.

Στα των φωτογραφιών και των βίντεο, τώρα, το Galaxy S22+ με σόκαρε. Το νέο αυτό smartphone είναι ουσιαστικά ένα κιτ επαγγελματικού επιπέδου, που όμως χωράει στην παλάμη μου. Η τριπλή πίσω κάμερα και η κάμερα selfie προσφέρουν εκπληκτικό υλικό και λογισμικό, ώστε να δημιουργώ υλικό και περιεχόμενο με ολοζώντανα χρώματα. Πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις ότι μπορείς να μυρίσεις από την οθόνη ένα φαγητό; Μπορεί να μη συμβαίνει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα το καταφέρουν και αυτό.

Επίσης, η κάμερα selfie είναι 10ΜΡ, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορώ να της κρυφτώ. Αναδεικνύει τέλεια ένα good makeup day, ενώ – επιτέλους – τα μαλλιά μου αποτυπώνονται στο χρώμα που έχουν. Τα φίλτρα και τα Slow Mo και Super Slow Mo, είναι τα αγαπημένα μου για τη δημιουργία περιεχομένου που έχει κάτι να πει.

Αντοχή

Δεν έχω χειρότερο από το να βγαίνω το απόγευμα από το γραφείο και να συνειδητοποιώ ότι μου τελειώνει η μπαταρία και έχω ξεχάσει να φορτίσω τη συσκευή μου. Ευτυχώς, το Samsung Galaxy S22+ έχει μπαταρία που προσαρμόζεται έξυπνα στον τρόπο χρήσης που κάνω εγώ κι έτσι δεν καταναλώνεται αν δεν το έχω ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ αν δεν φτάσω στο σπίτι μου για να μπορώ πλέον να το φορτίσω χωρίς άγχος ότι θα χάσω χρόνο από τη μέρα μου. Εδώ, πρέπει και θέλω να κάνω ξεχωριστή μνεία στο Super Fast Charge σύστημα που φορτίζει το κινητό στο 100% σε ελάχιστο χρόνο. Μέχρι να ετοιμαστώ για την έξοδό μου, είναι έτοιμο – και όχι δεν κάνω πάνω από ας πούμε 40 λεπτά.

Αν αυτό που ζητάς από το κινητό σου είναι να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου χωρίς να έχει πολλές απαιτήσεις, τότε ξέρεις πού να απευθυνθείς.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.