FASHION TRENDS

Η νέα τάση στα αξεσουάρ συνδυάζει μόδα και τεχνολογία

Αν υπάρχει κάτι που μας χαρακτηρίζει απόλυτα ως είδος, αυτό είναι η εξέλιξη. Η εξέλιξη είναι μέρος της φύσης μας, κυλάει μέσα στο αίμα μας και αυτό αποδεικνύει η ιστορία της ανθρωπότητας διαρκώς. Αυτό ισχύει απόλυτα και για τη μόδα η οποία, ειδικά τα τελευταία χρόνια, εξελίσσεται και αλλάζει ασταμάτητα. Από τη συμπερίληψη στις εθνικότητες και τους σωματότυπους, μέχρι και την αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη δημιουργία καινοτόμων και πιο sustainable τεχνικών που πάνε τη μόδα ένα βήμα παραπέρα, ο χώρος αυτός αλλάζει διαρκώς. Μια εταιρία που στοχεύει στην καινοτομία -άρα και την εξέλιξη-, συνδυάζοντας τον υψηλό σχεδιασμό των προϊόντων του και «παντρεύοντας» την τεχνολογία με τη μόδα, είναι η Huawei.

Η Huawei, με τη Fashion Forward στρατηγική του, αποσκοπεί σε αυτό ακριβώς, θέλοντας να παρουσιάσει στην αγορά δημιουργίες που ξεχωρίζουν απ’ όσα βλέπουμε συνήθως. Μέσω του προηγμένου σχεδιασμού, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα πιο stylish gadgets υψηλής τεχνολογίας. Το νεότερο λανσάρισμά του, περιλαμβάνει ένα καινοτόμο gadget που θυμίζει πραγματικό κόσμημα. Να σου συστήσω τα HUAWEI FreeClip. Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό, την open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection, τη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά και πρωτοποριακό fashion σχεδιασμό.

Άψογος σχεδιασμός, fashion forward αισθητική: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα HUAWEI FreeClip

Με τη μόδα να στρέφεται στη τεχνολογία για τη δημιουργία ρούχων αλλά και αξεσουάρ, η Huawei φέρνει κοντά τους 2 αυτούς, φαινομενικά ασυμβίβαστους κόσμους, με την Fashion Forward στρατηγική της, με τον πιο όμορφο τρόπο. Τα HUAWEI FreeClip είναι το νεότερο λανσάρισμα της εταιρίας που συνδυάζει τη σύγχρονη μόδα με την τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου. Αυτό τα καθιστά τα ιδανικά ασύρματα ακουστικά για τους λάτρεις της τεχνολογίας που θέλουν να θέλουν να γιορτάσουν το στιλ τους, και ασχολούνται από τον αθλητισμό και τη μόδα μέχρι την αναψυχή και την εργασία. Φυσικά, τα ακουστικά είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android, όπως όλα τα wearables της Huawei. Παρακάτω, θα βρεις όλα τα πλεονεκτήματα των ακουστικών.

#1. Αν αγαπάς μόδα και τεχνολογία, τα HUAWEI FreeClip συνδυάζουν και τα δυο

Τα HUAWEI FreeClip είναι ιδανικά για τους λάτρεις της τεχνολογίας και μας υπενθυμίζει πώς αυτή βοηθάει την εξέλιξη της μόδας, καθορίζοντας μάλιστα τα fashion trends. Για όσους αγαπάνε τα tech gadgets, λοιπόν, το νέο λανσάρισμα της Huawei είναι μια ωδή στο προηγμένο fashion design. Είναι το τέλειο gadget για όλους τους ανυπόμονους καταναλωτές που έχουν πάθος με τις νέες τεχνολογίες και νέες συνήθειες, που είναι fashion focused. Τα HUAWEI FreeClip έχουν σχεδιαστεί για όσους επιζητούν τον υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής και απαιτούν τις καλύτερες επιδόσεις αλλά και ένα high fashion αποτέλεσμα στην εμφάνισή τους, με τη βοήθεια ενός τεχνολογικού gadget.

Μέσα από έρευνες, η εταιρία διαπίστωσε ότι όλο και περισσότεροι χρήστες επιθυμούν μια εμπειρία ακρόασης που να διαθέτει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, αλλά και να τους επιτρέπει παράλληλα να παραμένουν συντονισμένοι με το περιβάλλον τους. Ουσιαστικά, αυτοί οι χρήστες αναζητούσαν μια εναλλακτική λύση που να δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα των ακουστικών. Η Huawei για να καλύψει αυτές τις ανάγκες ανέπτυξε τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχοντας την ευκολία που οι χρήστες αναζητούσαν στις εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, στην χαλαρή ακρόαση αλλά και στις πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις, μέσω ενός gadget που κάνει fashion statement.

#2. Καινοτόμος C-bridge σχεδιασμός και άνετη εφαρμογή για ώρες

Η Huawei διεξήγαγε πραγματικές δοκιμές και έρευνα χρηστών για να πετύχει τη βέλτιστη εργονομική εφαρμογή και καινοτόμο, μοντέρνο σχεδιασμό, που συνδυάζει την άνεση με το στιλ. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω 3 κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει τη βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό μέγεθος και απαλή εφαρμογή στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. Η σύνδεση του «φασολιού» και της «μπάλας» είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Το C-bridge Design κατασκευάστηκε με την πιο πολύπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια στον πυρήνα του λεπτού αυτού βραχίονα.

Κάθε χαρακτηριστικό του σχεδιασμού των ακουστικών συνεργάζεται για να πετύχει μία εργονομική εφαρμογή, παραμένοντας στερεωμένα στα αυτιά του χρήστη ακόμη και καθ’ όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας ακρόασης χωρίς ενόχληση. Επίσης, τα HUAWEI FreeClip έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης. Τα HUAWEI FreeClip έχουν αντοχή στο νερό, την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας IP54. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την κατάσταση των χρηστών για τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους. Ένας αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου. Μια τέτοια λειτουργία βοηθάει τους χρήστες να κάνουν κλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια στην φωνή ακόμη και όταν κάνουν ποδήλατο ή οδηγούν με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατεβασμένα.

#3. Πρωτιά στην έξυπνη τεχνολογία αντιστοίχισης ακουστικού

Ένα κοινό ζήτημα των ακουστικών TWS είναι η άβολη ταξινόμηση μεταξύ αριστερών-δεξιών ακουστικών, η οποία προκαλεί ασυνεπή εμπειρία ήχου ή και δυσφορία από την αναντιστοιχία μεταξύ του αυτιού και του ακουστικού. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία, τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα open-ear ακουστικά που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Με την τεχνολογία Smart Wear Detection αντιλαμβάνονται σε ποιο αυτί τα τοποθετεί ο χρήστης και προσαρμόζονται αυτόματα διασφαλίζοντας την καλύτερη ακουστική εμπειρία αλλά και την άνεση και την ευκολία των χρηστών. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, ειδικά σε σενάρια όπου οι χρήστες χρειάζονται μόνο ένα ακουστικό για να λάβουν μια γρήγορη κλήση ή να ακούσουν κάτι.

#4. Οpen-ear listening με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων

Πολλοί χρήστες ακουστικών ανησυχούν ότι η open-ear τεχνολογία ακρόασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη καθαρότητα ήχου ή διαρροές στον ήχο. Η τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου (open-ear listening) των HUAWEI FreeClip λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε 2 κύριες τεχνολογίες ήχου: τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου και την αποφυγή διαρροής του.

Η μονάδα οδηγού διπλού μαγνήτη αυξάνει την ικανότητα και ευαισθησία των ηχείων, με αποτέλεσμα να παράγουν ισχυρό ήχο που αποκαλύπτει τους λεπτούς τόνους της μουσικής. Το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει διακριτικά τα ηχητικά κύματα για μια πιο ασφαλή και ιδιωτική εμπειρίας ακρόασης μειώνοντας αποτελεσματικά τη διαρροή ήχου. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei. Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.