ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Carolina Herrera: Οι one-of-a-kind τουαλέτες από τη Fall 2021 συλλογή του οίκου θα σου φτιάξουν τη μέρα

ImaxTree

Μου είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια, όταν δούλευα ως βοηθός στιλίστρια σε περιοδικό μόδας. Είχε «καταφθάσει» στο γραφείο ένα εκπληκτικό φόρεμα Prada με oversized παγιέτες. Εκεί ήταν που «έσκασε» το πρώτο μου χαμόγελο στην όψη ενός haute couture ρούχου. Από τότε, συνειδητοποίησα τον τεράστιο ρόλο που έχει η μόδα στη διάθεσή μας. Και μόλις δεις τη Fall 2021 συλλογή της Carolina Herrera, θα καταλάβεις ακριβώς τι θέλω να πω.

Στις ημέρες μας, που οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις αλλά και τα social media, είναι μια υπενθύμιση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουμε, η μόδα είναι το καλύτερο μέσο διαφυγής. Όπως με όλες τις τέχνες, έτσι και με τη μόδα (στα μάτια μου είναι μια μορφή τέχνης), όταν αντικρύζεις ένα ρούχο σου προκαλούνται συναισθήματα. Και θα αισθανθείς χαρά και αισιοδοξία όταν δεις τις πανέμορφες τουαλέτες από τη Fall 2021 συλλογή της Carolina Herrera.

Λίγα λόγια για τη Fall 2021 συλλογή Carolina Herrera

«Καθώς μπαίνουμε στην 40ή επέτειό μας, ήθελα να σχεδιάσω μια συλλογή που είναι ένα γράμμα αγάπης στο σπίτι μας: τη Νέα Υόρκη», αναφέρει σχετικά ο Wes Anderson, creative director του οίκου. Για τη Fall 2021 συλλογή του οίκου αντλεί έμπνευση από την επιμονή και την αποφασιστικότητα των Νεοϋορκέζων. Η Fall 2021 συλλογή Carolina Herrera, λοιπόν, είναι μια ωδή στην πόλη που «δεν εγκαταλείπει ποτέ».

Το μοτίβο της καρδιάς, λοιπόν, είναι ένα που θα δεις να «παίζει» στην όμορφη κολεξιόν η οποία απαρτίζεται από εντυπωσιακά gowns (τουαλέτες). Ο λόγος; Γιατί στις Νεοϋορκέζες αρέσει να ντύνονται. Έντονα πουά μοτίβα και giraffe prints, παγιέτες, color-block, τούλι και ογκώδεις σιλουέτες χαρακτηρίζουν τις τουαλέτες της κολεξιόν. Ο οίκος είναι γνωστός για τα πάντα εντυπωσιακά και glamorous gowns του και η συλλογή Carolina Herrera τα πρόσφερε απλόχερα.

ImaxTree
ImaxTree
ImaxTree
ImaxTree

ImaxTree
ImaxTree
ImaxTree
ImaxTree

ImaxTree