ΜΟΔΑ

Αυτή η συλλογή έχει όλες τις must μπότες για το φθινόπωρο

Η σχέση της γυναίκας και  με τα παπούτσια της, είναι μια ιερή. Εναποθέτει όλες τις ελπίδες της σε αυτό το ζευγάρι παπούτσια για την επιτυχία του συνόλου της. Για να της δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πάρει μπρος η μέρα της. Για να της προσφέρει ένα αίσθημα ευφορίας όταν η μέρα της δεν πάει και τόσο καλά. Ένα ζευγάρι παπούτσια έχει αυτή τη δύναμη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα που ξέρει ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μπορεί ανενόχλητη να φοράει χωρίς να θεωρείται «εκτός μόδας». Τα essentials αυτά της μόδας μας παρουσιάζει και η ESIOT με τη νέα της συλλογή.

 

 

Ακόμη: Μπότες: Αυτό είναι το αξεσουάρ της σεζόν σύμφωνα με την Anna Wintour και σου βρήκαμε 10 γιατί ακολουθούμε τις οδηγίες της

 

Αυτή πρόκειται για την πρώτη χειμερινή capsule συλλογή boots του brand και χαρακτηρίζεται από τη minimal αισθητική και τις δυναμικές γραμμές. Ο σχεδιασμός των παπουτσιών πραγματοποιείται από την Ειρήνη Σιώτη και η κατασκευή της γίνεται για πρώτη φορά στην Πορτογαλία, μια χώρα που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά στην υποδηματοποιία της.

 

 

Διάβασε επίσης: Το τέλειο hack για να περιποιηθείς τα δερμάτινα παπούτσια σου

Λίγα λόγια για τη συλλογή

 

Με το όνομα EÅST ØF WËST #AW1920, στη συλλογή υπερτερεί η καθαρότητα, η απλότητα και η πρακτικότητα του σύγχρονου nordic design, ενώ ευδιάκριτες είναι οι επιρροές από cowboy, chelsea χαμηλά μποτάκια.

 

Με αυτό τον τρόπο προκύπτουν τρία ξεχωριστά designs με πρώτη ύλη το δέρμα και οκτώ μοναδικοί κωδικοί που δανείζονται γυναικεία ονόματα και χαρακτήρες τους οποίους συναντά κανείς ταυτόχρονα τόσο στις Σκανδιναβικές Χώρες όσο και στη μακρινή Δύση.

H συλλογή είναι διαθέσιμη στο site του brand καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.