ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Βρήκαμε το πιο όμορφο και συμβολικό δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας

Αν θα περιέγραφα την σχέση μου με την μητέρα μου με δυο λέξεις, αυτές θα ήταν ανιδιοτελής αγάπη. Αυτή την ανιδιοτέλεια και αστείρευτη αγάπη ένιωσα από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτό τον κόσμο. Και ενώ η σχέση παιδί- γονιού μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ευκαιρία να το αισθανθούν αυτό. Την «χωρίς όρια» αγάπη που τους προσφέρει η μητέρα τους. Γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ανταποδίδουμε αυτή την αγάπη, με όποιον τρόπο μπορούμε. Μπορεί να είναι με μια αγκαλιά, με ένα σ’ αγαπώ ή με ένα όμορφο δώρο. Το να βρούμε τον δικό μας τρόπο να εκφράσουμε τα αισθήματά μας στον σημαντικό αυτό άνθρωπο της ζωής μας, είναι μια ένδειξη της αγάπης μας.

Η γιορτή της μητέρας, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Δεν πιστεύω ότι οι γιορτές αυτού του τύπου, είναι η μόνη ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη μας στην μητέρα μας, αλλά είναι σίγουρα μια πολύ καλή αφορμή.

Φέτος, μετά από μια χρονιά υπό «καθεστώς» πανδημίας που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς έπρεπε να μείνουμε μακριά από τις μητέρες μας, η γιορτή αυτή σαν να έχει άλλη βαρύτητα. Νιώθουμε πιο έντονη την ανάγκη να της ανταποδώσουμε αυτή την ανιδιοτελή αγάπη που μας έχει προσφέρει, με ένα όμορφο και μοναδικό δώρο. Προσωπικά, πιστεύω ότι το ιδανικό δώρο είναι ένα όμορφο κόσμημα.

Το ιδανικό δώρο για την γιορτή της μητέρας

Πιστεύω, λοιπόν, ότι ένα κόσμημα είναι ένα διαχρονικό δώρο για να κάνουμε στη μητέρα μας. Κάθε φορά, λοιπόν, που θέλω να κάνω ένα ιδιαίτερο και μοναδικό δώρο σε έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, «στρέφομαι» σε ένα brand που ξέρω ότι θα έχει ποικιλία σε σχέδια και δώρα που αρμόζουν απόλυτα στην περίσταση. Η PANDORA, είναι ένα brand κοσμημάτων που κάθε χρόνο, τιμάει τις μητέρες μας μέσα από συλλογές αφιερωμένες στην γιορτή της μητέρας. Η νέα συλλογή της PANDORA για τη γιορτή της μητέρας, μας υπενθυμίζει η δυναμική της σχέσης μητέρας και κόρης. Μέσα από όμορφα charms σε σχήμα καρδιάς αλλά και το σύμβολο του άπειρου και με υλικά όπως το μασίφ ασήμι και Pandora Rose, τα σχέδια της νέας συλλογής προσφέρουν μια αβίαστη κομψότητα. Και είναι τα ιδανικά για να εκφράσεις την αστείρευτη αγάπη για τη μητέρα σου.

Σημαντική σημείωση: Πραγματοποιώντας αγορές από 129€ και άνω, η PANDORA σου κάνει ΔΩΡΟ ένα υπέροχο, συλλεκτικό βραχιόλι με κούμπωμα καρδιά με φτερά και διακοσμημένο με τη χάραξη “Always by your side”.

Μοντέρνα αλλά και διαχρονικά ταυτόχρονα, τα κοσμήματα της PANDORA για την γιορτή της μητέρας, προσφέρουν versatility που σημαίνει ότι τα charms αυτά μπορούν να φορεθούν παντού. Μιξάροντάς τα με άλλα κομμάτια της PANDORA ή φορεμένα μόνα τους, τα charms από την φετινή συλλογή για την γιορτή της μητέρας είναι το ιδανικό δώρο για να κάνεις στον σημαντικό αυτό άνθρωπο της ζωής σου.

Ένα πανέμορφο charm με ένα τρυφερό μήνυμα που θα υπενθυμίζει στην μητέρα σου, πόσο σημαντική είναι για εσένα.

Μια λέξη αρκεί. “Mom”. Το όμορφο αυτό charm με τη λέξη “mom” από ροζ χρυσό και κυβική ζιρκόνια είναι το τέλειο δώρο.

Στο iconic βραχιόλι της PANDORA, μπορείς εύκολα να προσθέσεις μερικά charms από την συλλογή για τη γιορτή της μητέρας.

Ένα βραχιόλι με χοντρή αλυσίδα και ένα charm που αναγράφει τη λέξη “Mom”, είναι μια πιο μοντέρνα και κομψή εναλλακτική για δώρο.

Η μόδα δεν έχει κανόνες. Σε ένα βραχιόλι μπορείς να βάλεις δύο και τρία charms μαζί. Τα όμορφα αυτά charms από ζιρκόνια και ασήμι και με το μήνυμα “Thanks for being my Mom”, θα υπενθυμίζουν στην μητέρα σου, πόσο την αγαπάς.

Ένα όμορφο κρεμαστό σε σχήμα καρδιάς με ένα charm που γράφει τη λέξη “Mom” είναι ένα κόσμημα που η μητέρα σου θα φοράει όλο τον χρόνο.

Eίτε προτιμάς ένα πιο διαχρονικό ύφος, είτε ένα πιο μοντέρνο τα charms της PANDORA ταιριάζουν σε όλα τα styles βραχιολιού που προσφέρει.

Ένα κολιέ στο σχέδιο του άπειρου αλλά και ένα στο σχήμα καρδιάς μαζί με ένα όμορφο charm είναι ένα φανταστικό δώρο για να προσφέρεις στην μητέρα σου, με αφορμή την γιορτή αυτή.