GADGET

H Βάσω Λασκαράκη ετοιμάζει τη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα και μας την αποκαλύπτει

H Βάσω Λασκαράκη είναι μία αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάνεις μέσα από την σύχνοτητα του Mega και τη σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη. Είναι μία ηθοποιός που αγαπά να δοκιμάζεται τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα αλλά και μία γυναίκα με πολλές διαφορετικές πλευρές στην καθημερινότητά της. Μία από αυτές τις πλευρές είναι εκείνη που λατρεύει τα Χριστούγεννα. Μία άλλη αυτή που αγαπά την τεχνολογία. Οι δύο αγάπες της, συναντήθηκαν στη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα της για φέτος, που όπως θα δεις, μας αποκάλυψε.

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπά τα Χριστούγεννα πολύ και τη μόνη απόδειξη που χρειάζεσαι γι’ αυτό θα τη βρεις στο πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίζει κάθε χρόνο στο σπίτι της. Ο στολισμός ξεκινά από τον Νοέμβριο και η ηθοποιός μπαίνει σε xmas mood από νωρίς.

Με τη Βάσω Λασκαράκη μιλήσαμε για τα Χριστούγεννα, αυτή τη μαγική περίοδο του χρόνου, τη λίστα των δώρων της αλλά και τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα δώρα που θυμάται να λαμβάνει ως παιδί τα Χριστούγεννα.

Η Βάσω Λασκαράκη παραδέχεται απαντώντας στις ερωτήσεις του LadyLike ότι τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που αγαπά πολύ και θέλει να την περνά όμορφα με τους δικούς της ανθρώπους. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους είναι που φτιάχνει κάθε χρόνο τη λίστα της για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Κι εδώ είναι που η αγάπη της για την τεχνολογία συναντά την αγάπη της για τις γιορτές, αφού πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή τη λίστα, είναι η HUAWEI.

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπά τα Χριστούγεννα και τα δώρα για τους ανθρώπους της καρδιάς της

– Έγραψες γράμμα στον Άγιο Βασίλη; Αν έγραφες τι θα ζητούσες;

Μακάρι να ήμασταν ακόμη σε αυτήν την εποχή που πιστεύαμε κι εμείς τον Άη Βασίλη (γέλια). Δυστυχώς, όχι δεν έγραψα γράμμα στον Άη Βασίλη. Τα πράγματα που ζητάω πια και εύχομαι τα Χριστούγεννα είναι αυτά τα πολύ απλά και κοινότυπα όπως φαίνονται και ακούγονται, αλλά τόσο σημαντικά: «υγεία κι ευτυχία για μένα για τους ανθρώπους που αγαπώ» και γενικά αυτά να είναι τα πράγματα που θα κυριαρχούν στη ζωή μας αν αυτό είναι δυνατόν.

– Θα μας πεις τη λίστα των δώρων για τα φετινά Χριστούγεννα;

Η λίστα μου περιέχει πολλά και διάφορα, έχω ξεκινήσει να τα σημειώνω από τα τέλη Νοέμβρη και ακόμα προσθέτω…

Δώρα τεχνολογίας για τους tech freak αγαπημένους μου: Ένα smartphone, ένα καλό smartwatch ένα ζευγάρι καλά ακουστικά τύπου FreeBuds.

Προσθέτω ακόμα δώρα περιποίησης και ομορφιάς, όπως κρέμες, αρώματα  και πολλά πολλά παιχνίδα για τους μικρούς φίλους, που κυρίως προτιμώ τα επιτραπέζια.

Βάσω Λασκαράκη Χριστούγεννα

– Είναι τα Χριστούγεννα για εσένα η καλύτερη περίοδος της χρονιάς;

Είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη περίοδος που προσπαθώ και εγώ να την περνάω όμορφα με την οικογένεια μου και με ανθρώπους που αγαπώ.

– Θυμάσαι ποιο ήταν το αγαπημένο σου δώρο που έλαβες όταν ήσουν μικρή;

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα είχαν πολύ μεγάλη σημασία τότε που εμείς ήμασταν παιδιά γιατί δεν υπήρχε όλος αυτός ο κορεσμός. Τα αγαπημένα μου ήτανε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Θυμάμαι μου είχαν φέρει ένα που λεγότανε τρελός οδοντίατρος, κάτι τέτοιο, και έπρεπε να του αφαιρέσεις τα δόντια χωρίς να ουρλιάξει αυτό το μηχάνημα και είχα ενθουσιαστεί για κάποιο λόγο πάρα πολύ με αυτό.

Όπως διαπίστωσες η τεχνολογία ενθουσίαζε τη Βάσω Λασκαράκη από παιδί. Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που κράτησε τον «τρελό οδοντίατρο» στα χέρια της, αλλά τα «μηχανήματα» ακόμα την ενθουσιάζουν. Γι’ αυτό και τα δώρα για τους tech freaks της ζωής της έχουν χώρο στη λίστα της. Και στη HUAWEI βρίσκει όλα εκείνα τα δώρα που θα κάνουν την καθημερινότητα αυτών των αγαπημένων της προσώπων καλύτερη και θα γεμίσουν τις γιορτές της με χαμόγελα κατά την ανταλλαγή των δώρων.

Βάσω Λασκαράκη Χριστούγεννα

Δώρα όπως τα ακουστικά FreeΒuds Pro 2, που προσφέρουν σε όσους αγαπούν τη μουσική μία απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Όπως το εκπληκτικής αντοχής κινητό τηλέφωνο HUAWEI Mate50 Pro, που φέρνει μία νέα εποχή στη φωτογραφία με smartphone. Όπως ένα smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 Pro, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κομψότητα στις εμφανίσεις μας, να φροντίζει για την ευεξία μας και παράλληλα να μας κάνει ακόμα καλύτερους στις αθλητικές μας επιδόσεις. Δώρα για αυθεντικά tech freaks δηλαδή, όπως εκείνα που αγαπά να ευχαριστεί με τα χριστουγεννιάτικα δώρα της, η Βάσω Λασκαράκη.