SPONSORED CONTENT

6 λόγοι για να βάλεις ένα στεγνωτήριο ρούχων στη ζωή σου, ASAP

Ξεκινώ αυτό το κείμενο με ένα disclaimer: Προσωπικά πιστεύω ότι το στεγνωτήριο ρούχων είναι η μεγαλύτερη τεχνολογική εφεύρεση μετά τον τροχό. Οκ, μπορεί να υπερβάλλω αλλά όταν ζεις σε ισόγειο, με τέντες μόνιμα κατεβασμένες για να γλιτώνεις αντικείμενα που (τυχαία;) πέφτουν από τους παραπάνω ορόφους στην αυλή, κι έρχεται ο χειμώνας με τις υγρασίες του, σίγουρα καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου.

Ο ενθουσιασμός αυτός ξεκίνησε όταν μπήκε στο σπίτι μου και τη ζωή μου το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump ™. Μέχρι τότε άπλωνα τη μπουγάδα μου και περίμενα στωικά να στεγνώσει. Η αναμονή έφτανε και περίσσευε για να αλλάξω το όνομά μου από Λία σε Ιώβ. Τα ρούχα μου στέγνωναν εκτεθειμένα στους ρύπους του περιβάλλοντος, στο λίγο φως του ήλιου και χάνοντας σταδιακά την αίσθηση της φρεσκάδας τους, μέχρι να μπορέσω να τα φορέσω.

Και αυτό δεν ήταν αποκλειστικά γνώρισμα του ισογείου. Το ίδιο συνέβαινε κι όταν ζούσα σε όροφο με το που ο καιρός άρχιζε να μοιάζει φθινοπωρινός. Τα ρούχα στέγνωναν έξω ή μέσα με ρυθμούς αργούς. Και μέχρι να στεγνώσουν μου ερχόταν μία σφοδρή επιθυμία να τα ξαναπλύνω σκεπτόμενη τους ρύπους που συγκέντρωσαν πάνω τους.

Μπροστά σε μία λεκάνη με βρεγμένα ρούχα και στην απελπισία που ένιωθα, γνώρισα τον έκτοτε καλύτερο μου φίλο, το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™. Τη χαρά αυτή θα μοιραστώ μαζί σου, εξηγώντας σου μαζί τους λόγους που πρέπει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και τα ρούχα σου και να αποκτήσεις κι εσύ ένα στεγνωτήριο LG.

Κεφάλαιο χρόνος

Η ζωή στην πόλη δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αυτό το ξέρεις. Ο χρόνος μας μοιράζεται σταθερά ανάμεσα σε μετακινήσεις, δουλειές, άντε και κανά δύο δραστηριότητες που έχουμε με χίλιους κόπους χωρέσει στην καθημερινότητά μας. Όπως καταλαβαίνεις ο χρόνος είναι μέγιστο αγαθό και οτιδήποτε μάς εξοικονομεί χρόνο μοιάζει σωτήριο στα μάτια μας.

Ο χρόνος που περνάς απλώνοντας και μαζεύοντας μπουγάδες δεν είναι μαραθώνιος αλλά δεν είναι και ευκαταφρόνητος. Όπως επίσης και ο χρόνος που περιμένεις το «τυχερό» σου πουκάμισο να στεγνώσει πριν το βάλεις στην επόμενη συνέντευξή σου για δουλειά, στο date σου ή όπου αλλού έχεις να πας.

Με ένα στεγνωτήριο LG δεν χρειάζεται ούτε να απλώσεις τα ρούχα ούτε να τσεκάρεις το δελτίο καιρού πριν βάλεις πλυντήριο και πριν τα φορτώσεις στη λεκάνη σου για να τα απλώσεις. Είτε έχει συννεφιά, είτε βροχή, είτε υγρασία, δεν αλλάζει κάτι για σένα. Τα ρούχα σου μπαίνουν στο στεγνωτήριο LG κι ανάλογα με το πρόγραμμα και τον χρόνο που θα επιλέξεις, θα ξέρεις και πότε θα είναι έτοιμα για να τα φορέσεις ξανά. Και στο ενδιάμεσο μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

Το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump ™  δεν αναγνωρίζει εμπόδια όπως χνούδια και σκόνη

Έχεις κατοικίδιο; Τότε ξέρεις πώς είναι όλα τα ρούχα σου σταδιακά να γίνονται μοχέρ, ακόμα κι αν είναι από βαμβάκι. Προσωπικά, ως ιδιοκτήτρια μίας χαδιάρας γάτας, πίστευα ότι θα πρέπει να συμφιλιωθώ με το χνούδι και τις τρίχες της στα ρούχα μου μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Mε το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump ™ τα ρούχα μου δεν υπήρξαν ποτέ πιο άψογα όσο τη στιγμή που βγήκαν από το στέγνωμα στο στεγνωτήριο LG και αυτό δεν βλέπει μπροστά του κανένα εμπόδιο καθώς διαθέτει αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Αν αυτή η φράση σου φαίνεται “κινέζικα” επίτρεψέ μου να σου εξηγήσω. Το στεγνωτήριο LG με αυτή την τεχνολογία πολύ απλά τα αφαιρεί χωρίς να χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι.

Η δυνατή ροή του νερού στο στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump ™, απομακρύνει αυτόματα το χνούδι και τη σκόνη*.

Η υγιεινή είναι η μισή αρχοντιά με ένα στεγνωτήριο LG

Μιας και μιλήσαμε για γάτες, λοιπόν, ας περάσουμε και στο κεφάλαιο αλλεργιογόνα. Το να αφήνω τα ρούχα μου να στεγνώνουν έξω, εκτεθειμένα σε ρύπους, σε βακτήρια, σε ακάρεα ή στη γύρη στις αρχές της άνοιξης σήμαινε για μένα ένα ελαφρύ συνάχι τον μισό τουλάχιστον χρόνο. Το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™ ήρθε να βοηθήσει και σε αυτό (δεν υπερβάλλω εγώ όταν σου λέω πώς έγινε ο καλύτερός μου φίλος, σου μιλάω με εμπειρία από τη ζωή βγαλμένη).

Το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™ διαθέτει ένα από τα αγαπημένα μου προγράμματα, το Allergy Care. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών και μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα οικιακής σκόνης..

Έξυπνες τεχνολογίες για έξυπνη ζωή

Για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου αλλά και για την απαραίτητη στην εποχή μας εξοικονόμηση ενέργειας, το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™ φέρνει στην ζωή σου την τεχνολογία Eco Hybrid. Πρόκειται για δύο λειτουργίες Energy Mode ή Time Mode που σου επιτρέπουν να κερδίζεις χρόνο ή ενέργεια ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

στεγνωτήριο

Επιπλέον η τεχνολογία ThinQ™ σου επιτρέπει να διαχειριστείς από απόσταση το στεγνωτήριό σου, έτσι ώστε ακόμα κι όταν δεν είσαι σπίτι να μπορείς να δώσεις εντολή εκκίνησης ή να κατεβάσεις επιπλέον κύκλους στεγνώματος. Είσαι στο γραφείο, κανονίζεις έξοδο για το βράδυ και στο ενδιάμεσο πρέπει να στεγνώσει οπωσδήποτε το καινούργιο σου παντελόνι που είχες αφήσει στον κάδο του και υπολόγιζες να βάλεις για στέγνωμα άλλη στιγμή; Κανένα πρόβλημα. Μπες στο smartphone σου και δώσε εντολή να ξεκινήσει.

Αγαπάς τα ρούχα σου; Κάνε τους δώρο ένα στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™

Εγώ θα ξεκινήσω εδώ με μία παραδοχή: Αγαπώ τα ρούχα μου αλλά δεν ξέρω πώς να τα φροντίσω για να δείχνουν σαν καινούργια, ούτε πώς να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες τους ανάλογα με την ευαισθησία τους. Ευτυχώς για μένα, ξέρει το στεγνωτήριο LG και με καθοδήγησε αναλόγως.

Η λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία συνεισφέρει στην αποτροπή του μαζέματος και των φθορών των ρούχων. Επιπλέον το ράφι στεγνώματος που διαθέτει ήρθε να εγγυηθεί ότι τα ευαίσθητα υφάσματα ορισμένων ρούχων μου, όπως των αγαπημένων μου χειμωνιάτικων πουλόβερ ή τα παπούτσια που μόλις είχα πλύνει και άστραφταν, θα στέγνωναν προστατευμένα.

Και σαν να ήξερε πόσο ανίδεη ήμουν με το θέμα «πλύσιμο- στέγνωμα» ρούχων το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™, διαθέτει και την τεχνολογία smart pairing για τέλειο συγχρονισμό μεταξύ LG πλυντηρίου και στεγνωτηρίου. Το στεγνωτήριο LG μου, λαμβάνει αυτόματα (μέσω Wi- Fi) όλες τις πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης που έχω βάλει στο πλυντήριο LG μου και να επιλέξει μόνο του το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος.

Κανένα πια «δεν χωράς πουθενά»

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που πρέπει να λύσεις αν δεν έχεις μεγάλο σπίτι αλλά θες μία συσκευή όπως ένα στεγνωτήριο LG για να σου λύσει τα χέρια, είναι ο χώρος. Το στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump έρχεται κοντά σου μαζί με ένα συνδετικό ράφι** που σου επιτρέπει να το τοποθετήσεις πάνω από το πλυντήριο. Αμέσως έχει και χώρο ανάμεσά τους για να ακουμπάς τη λεκάνη με τα ρούχα, που είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ σου για τη μεταφoρά τους από τη μία στην άλλη συσκευή.

στεγνωτήριο

Πέρα από όλα τα παραπάνω η προσωπική μου εμπειρία επί του θέματος στεγνωτήριο LG Dual Inverter Heat Pump™, μπορεί να συμπυκνωθεί στην παραπάνω φράση. Κάθε φορά που το στέγνωμα τελειώνει κι ανοίγω την πόρτα του η αίσθηση που έχω για τα ρούχα μου είναι πως με περιμένουν φρέσκα, απαλά και ζεστά να τα φορέσω. Κι αυτή η εμπεiρία που με έκανε ξανά από Ιώβ, Λία, είναι ανεκτίμητη.

*Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας. Η συχνότητα λειτουργίας του συμπυκνωτή αυτόματου καθαρισμού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αρχική ποσότητα υγρασίας της παρτίδας ρούχων.

**Το συνδετικό ράφι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.