ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Damiano David: 10 Instagram φωτογραφίες του νικητή της Eurovision που θα σε κάνουν να φωνάξεις Viva Italia

Instagram/ykaaar

Eurovision 2021, Damiano David και Viva Italia: Αν έπρεπε να συνοψίσω τη χθεσινή βραδιά σε τρεις φράσεις θα ήταν σίγουρα αυτές. Να μην αδικήσω και τους υπόλοιπους βέβαια- θα κάνω μία μικρή ανακεφαλαίωση με τα highlights, σε περίπτωση που χθες το βράδυ έκανες κάτι άλλο, από το να δεις τον τελικό της μουσικής διοργάνωσης.

Λόγω κορονοϊού, η περσινή Eurovision δεν πραγματοποιήθηκε. Φέτος, η διοργάνωση διεξήχθη στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ, συμμετείχαν 39 χώρες, το δίδυμο Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου ήταν ακόμη μία χρονιά εκπληκτικό στο τηλεοπτικό σχολιασμό, ο 10χρονος Μανώλης Γκίνης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια»- στον ρόλο του Άγγελου- ανακοίνωσε το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, η Έλενα Παπαρίζου κι άλλοι πέντε νικητές της Eurovision πρωταγωνίστησαν στο ”Rock The Roof”, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει τη 10η θέση και η Κύπρος τη 16η θέση, και η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν θα χρειαζόταν να τα αναλύσουμε παραπάνω, αν χθες βράδυ  δεν εμφανιζόταν στις οθόνες μας ο Diamiano David και σήμερα το πρωί, με την αυγούλα, δεν ψάχναμε παραπάνω συστάσεις για τον frontman του ιταλικού συγκροτήματος, Måneskin. Όχι, χίλια μπράβο τα λέμε από τώρα.

Γιατί δεν ήταν μόνο η εκρηκτική εμφάνιση του ιταλικού ποπ-ροκ συγκροτήματος ή το τραγούδι “Zitti e Buoni”, που έστειλε στην πρώτη θέση τη γείτονα χώρα, ο ίδιος ο Diamiano David κέρδιζε- κερδίζει από μόνος του το 12αρι με το ανεπιτήδευτο sexiness του, τα βαμμένα νύχια, το rock n roll style, τα μαλλιά, την ενέργειά του πάνω στη σκηνή, το attitude, τα 22 γεμάτα νιότη έτη του. Δεν θεωρείται άλλωστε, τυχαία, sex symbol στην Ιταλία.

Και ναι, ο λογαριασμός του τραγουδιστή είναι ο πρώτο πράγμα που ψάξαμε στο Instagram σήμερα το πρωί (θα τον βρεις ως ykaaar) και ναι, με σιγουριά σου λέμε- επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε- πως είναι χάρμα οφθαλμών. Οι παρακάτω 10 φωτογραφίες θα πείσουν κάθε άπιστο. Συνιστώ ψυχραιμία.