OPINIONS

Ο Παύλος Χαϊκάλης τα παρατάει όλα για να γίνει αστρολόγος άτεκνων γυναικών. 5 ακόμα επαγγέλματα φτιαγμένα για εκείνον

Unsplash/Papadakis Press

Τα πράγματα πήγαν κάπως στραβά για τον Παύλο Χαϊκάλη και την υποκριτική τελευταία. Το ταλέντο παραμένει, αλλά να που οι συγκυρίες τον βγάζουν ξανά εκτός προγράμματος, αναγκάζοντάς τον να κατέβει από την σκηνή πρόωρα. Η επιθεώρηση «ΝικοΤιτανικός» με την οποία θα έκλεινε την καριέρα του όπως είχε προαναγγείλλει, επιβεβαίωσε το όνομά της και «βούλιαξε» στην πρεμιέρα. Οπότε ο ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό απασχολεί όχι και τόσο ευχάριστα τη δημοσιότητα, ανακοίνωσε ότι αλλάζει επαγγελματικό μετερίζι. Θα κάνει κάτι πολύ αντισυμβατικό.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Και θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα» δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

«Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και ναι, ο Παύλος Χαϊκάλης θα επιδιώξει να αποκαταστήσει το όνομά του ανατρετπικά, με ένα επάγγελμα που δεν ξέραμε ότι υπάρχει. Θα κάνει το χόμπι του επάγγελμα και θα αποδείξει πως δεν είναι σεξιστής. Σέβεται τις γυναίκες τόσο που θα τις βοηθήσει ακόμα και να κάνουν παιδάκια. Μέσω της αστρολογίας πάντα. Άλλο ένα κρυφό ταλέντο για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δεν σταματά να μας τρομάζει εκπλήσσει.

Και επί τη ευκαιρία, εφόσον καταλαβαίνουμε πως γενικώς ψάχνεται επαγγελματικά και πέρα από τα συνηθισμένα, να 5 ακόμα δικές μας προτάσεις. Επαγγέλματα εκτός ατζέντας, κομμένα και ραμμένα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Χασάπης παλαιάς κοπής

Το πρώτο επάγγελμα που αυθόρμητα ήρθε στο μυαλό για τον Παύλο Χαϊκάλη, που αποδεδειγμένα ξέρει από κοπές. Παλαιού τύπου, κατά το περιβόητο «άνδρας παλαιάς κοπής» που άφησε ως παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα. Ο χασάπης είναι μία all time classic επαγγελματική ιδιότητα «φτιαγμένη για άνδρες» οπότε, ο κος Χαϊκάλης θα συνδυάσει θεωρία και πράξη. Και για να προσδώσει παραπάνω χαρακτήρα στο νέο εγχείρημα, προτείνουμε να ανοίξει χασάπικο παραδοσιακό, της Βαρβακείου, όχι καμιά μπουτίκ κρεάτων και τον παρεξηγήσουμε. Πάλι.

Θυρωρός πολυκατοικίας

Φανταστείτε μία είσοδο πολυκατοικίας στην οποία μπαίνοντας, σας καλωσορίζει ο Παύλος Χαϊκάλης πίσω από το πάσο του θυρωρού. Με το πλατύ του το χαμόγελο, την οικειότητα που εκπέμπει. Ο Παύλος Χαϊκάλης ξέρει η αγάπη πού μένει, σε ποιον όροφο μένει γιατί έχει και προϋπηρεσία λόγω «Πολυκατοικίας», είναι επικοινωνιακός και σίγουρα θα έχει πολλές ιστορίες να πει. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Παύλος Χαϊκάλης, ο αιρετικός πανελίστας

Δεν είναι υπάρχει ούτε ένας λόγος που μπορεί να στερήσει από τον Παύλο Χαϊκάλη την καρέκλα του πανελίστα. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που τον κρίνουν άξιο παίκτη σε ένα τηλεοπτικό πάνελ που θέλει να γεννά την είδηση. Έχει ισχυρό λόγο, γνώση, εμπειρία και πάνω απ΄όλα διαθέτει αμφιλεγόμενες απόψεις που μπορούν να πυροδοτήσουν εκρηκτικές τηλεοπτικές συζητήσεις, από αυτές που τινάζουν την τηλεθέαση στα ύψη. Και το κυριότερο, δεν χαρίζεται, όπως απέδειξε πρόσφατα με τη ξεδιάντροπη αντεπίθεσή του στη Φαίη Σκορδά. Αυτόν τον πανελίστα ποιος θα τον πρωτοπάρει;

Ασφαλιστής

Είναι ο Παύλος Χαϊκάλης ένας άνθρωπος με πειθώ; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, δείτε ολόκληρη την εικόνα, μην κοιτάτε το δάχτυλο. Κάποτε έπεισε πως μπορεί να σταθεί στη θέση του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ορίστε, έχει και προϋπηρεσία στον χώρο και μάλιστα σε δημόσιο αξίωμα. Η ευαισθησία του σε υπαρξιακά ζητήματα, επιβεβαιωμένη ήδη μέσα και από το χόμπι του, την αστρολογία. Τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος κύριε Χαϊκάλη μου; Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι.

Παύλος Χαϊκάλης: Κυνηγός φαντασμάτων

Αν υπάρχει μια δουλειά ικανή να εξασφαλίσει τη δέουσα υστεροφημία στον Παύλο Χαϊκάλη, είναι αυτή. «Επί ενάμιση μήνα με  κυνηγούν, επειδή θέλω να δουλέψω» δηλώνει κατά των ΜΜΕ και εκείνων των πολιτικών κύκλων που όπως λέει, θέλουν να τον εξοντώσουν καλλιτεχνικά και φυσικά. Οπότε, η δική του απάντηση, πρέπει να έρθει από άλλο δρόμο, πολύ εναλλακτικά. Μέσα από μια ιδιότητα για τολμηρούς, που αμφισβητούν, κοντά στα ενδιαφέροντά του- γιατί μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον άνθρωπο που δήλωσε πως μπορεί μέσω της αστρολογίας να βοηθήσει γυναίκες να τεκνοποιήσουν. Κυνηγός φαντασμάτων λοιπόν, γιατί όχι; o νέος Ray Stantz, καταδιώκτης του ονείρου και της πραγματικότητας. Who you gonna call. Pavlos Haikalis.

Καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κι αν επιλέξει.