OPINIONS

Εσένα πόσο εξαρτάται η ζωή σου από τα fillers και τα ενέσιμα της Αγγελικής Ηλιάδη;

AggelikiIliadi/Instagram

Επειδή τα ευκόλως εννοούμενα έχουν διαγραφεί εδώ και χρόνια από τη λίστα αυτών που παραλείπονται -γιατί όταν δεν υπάρχει κοινή λογική, προφανώς δεν υπάρχει και κάτι που δεδομένα, εννοείται εύκολα-, θα ήθελα να ενημερώσω ότι κινούμαι γενικά στη ζωή μου, βάσει της λογικής «ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει με τον εαυτό του». Και δεν χρωστά εξηγήσεις σε κανέναν. Δηλαδή, δεν σου αρέσει η μύτη σου; Μπορείς να τη «φτιάξεις. Αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη; Πράττεις τα δέοντα. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις ένα καλό γιατρό και να διατηρήσεις πάντα, την αίσθηση του μέτρου. Όχι για εμένα. Για εσένα -καθώς αντιλαμβάνεσαι πως το αποτέλεσμα της δέκατης εφαρμογής των fillers δεν είναι το ίδιο με την πρώτη.

Όπως συνηθίζω να λέω στη δερματολόγο μου, αν δούλευα στην τηλεόραση ενδεχομένως να ήμουν η πιο τακτική πελάτισσα. Θέλω να σου πω ότι καταλαβαίνω την ανάγκη των μελών της showbiz να προσέχουν λίγο περισσότερο την εμφάνιση τους. Ιδιαίτερα όταν περνούν τα χρόνια και αρχίσει να σε νικά η βαρύτητα. Πλέον υπάρχουν αναρίθμητες μέθοδοι στις οποίες μπορεί να προσφύγει η όποια γυναίκα, για να βελτιώσει ό,τι νιώθει πως χρειάζεται βελτίωση.

Μια είναι η θεραπεία NanoSoft by Fillmed που εφαρμόζεται στο άνω και το κάτω βλέφαρο και πλάγια των ματιών, σε αυτό που είναι γνωστό ως «πόδι της χήνας». Η NanoSoft είναι βελόνα, τρεις φορές πιο μικρή από αυτήν που ‘χεις συνηθίσει να βλέπεις στις ενέσεις. Έχει τρεις ακίδες έγχυσης 0.6mm που εγγυώνται την ανώδυνη και σταθερή ενδοδερμική χορήγηση του προϊόντος NCTF (New Cellular Treatment Factor) που περιλαμβάνει 50 συστατικά αποκατάστασης των επιφανειών του δέρματος. Πρόκειται για φόρμουλα εξισορρόπησης που λειαίνει το δέρμα και ενοποιεί τη δομή του, ενώ προάγει και την αναγέννηση με την αποκατάσταση δερματικών κυττάρων. Μετά την εφαρμογή αυξάνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας και το δέρμα γίνεται λαμπερό.

Η Αγγελική Ηλιάδη επισκέφτηκε το γιατρό της, για να δοκιμάσει την τεχνική. Η φωτογραφία που πόσταρε η ίδια, στο λογαριασμό της στο Instagram προκάλεσε λαϊκή εξέγερση. Ουκ ολίγοι μπήκαν στη διαδικασία να κρίνουν τη μεταμόρφωση του προσώπου της, που θα ήθελα να διευκρινίσω πως δεν οφείλετο στη NanoSoft by Fillmed, αλλά στο Voluma. Πρόκειται για προϊόν που εκχύνεται στα «μήλα» του προσώπου. Όπως τα γεμίζει, σηκώνεται και περίγραμμα του προσώπου, όπως και το «μπουλντόγκ»-όπως επισημαίνω στη γιατρό μου. Δηλαδή, το δέρμα που παρουσιάζει πτωτική τάση πλαγίως των χειλιών (θες να πούμε ρινοπαρειακές ρυτίδες;).

Όπως ισχύει στα περισσότερα πράγματα που σε αφορούν σε αυτήν τη ζωή, εσύ αποφασίζεις έως πού θέλεις να φτάσει η ιστορία. Σε περίπτωση που υπάρχει διακριτή «πτώση» και θες να δεις το δέρμα σου να είναι όπου βρισκόταν, όταν ήσουν 20, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη να ζεις με «υπερτροφικά» μάγουλα για τουλάχιστον 6 μήνες. Αν θες το αποτέλεσμα να παραπέμπει σε τουλάχιστον δυο εβδομάδες ξεκούρασης (δηλαδή, να υπάρχει διαφορά, όχι όμως και πλήρης αναδόμηση), ενημερώνεις σχετικά τον άνθρωπο που κρατά τα fillers. Εκτός και αν είναι σαν τη δική μου γιατρό, η οποία σταματάει όπου κρίνει πως δεν υπάρχει παραμόρφωση, ό,τι και αν της λέω εγώ.

Η Αγγελική Ηλιάδη προφανώς και είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις, τις οποίες ικανοποίησε ο γιατρός της -εξ ου και η κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. Είναι θεμιτό να μη σου αρέσει το αποτέλεσμα. Φρονώ ωστόσο, πως υπάρχει ένα όριο ως προς το πού μπορείς να φτάσεις στο δημόσιο σχόλιο που θα κάνεις, αφού α) δεν έχει επηρεαστεί κάπως η ζωή σου από τα ενέσιμα που έχει επιλέξει να κάνει η Ηλιάδη και β) εφόσον εκείνη νιώθει μια χαρά, εμάς μάλλον μας περισσεύει.