ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Τζένη Θεωνά: «Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

Papadakis Press

Να λέμε τις αλήθειες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό πρεσβεύει και η Τζένη Θεωνά η οποία μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης σε συνέντευξη της στο Happy Day.

Η Τζένη Θεωνά φέτος παρουσιάζει την εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ. Η παρουσίαση τ;hς ταιριάζει πολύ και την απολαμβάνει. «Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή Μαμά-δες, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ.

Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές.

Τζένη Θεωνά: «Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά»

Σε ένα ραντεβού μου είπαν πως κυκλοφορεί η φήμη ότι λέω συνέχεια όχι και μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως έκανα σωστά που δεν αποδέχτηκα τις προτάσεις», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Και μετά ήρθε η στιγμή της απόλυτης αλήθειας. «Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά. Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου, το μωρό και έναν ακόμη που είχα καταναλώσει. Δεν επανήλθα ποτέ στα κανονικά μου κιλά, δεν μου έκαναν τα ρούχα μου», είπε η Τζένη Θεωνά βάζοντας ένα πελώριο «X» στα κορμιά που επανέρχονται στις τέλειες αναλογίες τους μετά από τρεις ώρες από τον τοκετό.

Χρειάζεται χρόνος και υπομονή κορίτσια που μας διαβάζετε. Μην σας παραμυθιάζουν. Κι αν το σώμα δεν επανέλθει πλήρως ποτέ; Αν συμβεί αυτό, απολαύστε το νέο σας κορμί.

Η Τζένη Θεωνά πρόσθεσε: «Κάνω διατροφή, φέρνω συνέχεια τάπερ με σοκολάτες, σφολιάτες, πίτσες και σουβλάκια στη δουλειά. Κρύβομαι στο αυτοκίνητο. Τρώω γλυκά κρυφά πριν ανέβω στο σπίτι. Έχουμε cheat day όμως και με τον Αρίωνα».

Η Τζένη Θεωνά είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, αλλά και το όνομα του γιου της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ιστορία της επιλογής του ονόματος Αρίωνας είναι πολύ τρυφερή.

«Δούλευα μέχρι 9 μηνών, ήμουν τυχερή γιατί είχα καλή εγκυμοσύνη»

«Δούλευα μέχρι 9 μηνών, ήμουν τυχερή γιατί είχα καλή εγκυμοσύνη. Από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνω μαμά ήμουν διατεθειμένη να πάρω όλα τα ρίσκα», είπε η Τζένη Θεωνά στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν φοβόταν ότι θα ξεχαστεί λόγω της απουσίας της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Όσο για το όνομα του γιου; «Αρίωνας. Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας.

Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους. Τόπο καταγωγής έχει τη Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά».