ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Μαίρη Συνατσάκη: «Θηλάζω αποκλειστικά κι είμαστε συνέχεια μαζί»

Instagram.com/mairiboo/

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς της πλατφόρμας ANT1+, «Στα 4», βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου. Η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου, δεν ήταν μόνη της σε αυτή τη βραδινή έξοδο. Μαζί της ήταν ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, αλλά και η αδερφή της, Αλίκη μαζί με το μωρό του ζευγαριού. Μπορεί να μίλησε μόνη της στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν κάπου εκεί κοντά και υπήρχε λόγος γι’ αυτό.

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, όταν ήταν 10 ημερών το παιδί για την πρεμιέρα της δικιάς του ταινίας και τώρα μετά από 3 μήνες, είναι η δεύτερη φορά», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε κινηματογράφο γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της κωμικής σειράς που πραγματεύεται με ξεχωριστό τρόπο την αναπηρία. Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Η Μαίρη Συνατσάκη απέκτησε την κόρη της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή στις 5 Δεκεμβρίου 2022. Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστες, όπως είπε στις τηλεοπτικές κάμερες. «Κάνει baby sitting η αδελφή μου, είναι κάπου εδώ γύρω και αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά, δεν έχει πάρει ακόμα το μπιμπερό και είμαστε συνέχεια μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε καταφατικά, εξηγώντας ωστόσο, ότι στην δική της περίπτωση είναι πολύ νωρίς για να κρίνει.

«Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα», επεσήμανε.

«Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως. Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μία ημέρα νωρίτερα, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αναρτήσει μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στο Instagram και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έδωσε μία σημαντική υπόσχεση όχι μόνο στη δική της κόρη, αλλά και σε όλα τα μικρά κορίτσια του κόσμου.

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη.