ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ήρα Κατσαντώνη: «Χρόνια πολλά στις μαμάδες που έχασαν τα παιδιά τους»

Papadakis Press

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ήρα Κατσαντώνη θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η Ήρα Κατσαντώνη πριν από λίγες ημέρες είχε εξομολογηθεί ότι έχασε το μωρό της, ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τα δικά της -και φυσικά τα δικά μας- χρόνια πολλά έχουν αποδέκτες όλες εσάς. Είτε είστε μαμάδες κοιλιάς, είτε είστε μαμάδες αγκαλιάς, είτε ακόμα προσπαθείτε, είτε χάσατε τα παιδιά σας και παραμένετε μαμάδες ψυχής.

Ήρα Κατσαντώνη: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου»

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους τις επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που uιοθετησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανούλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες», έγραψε η Ήρα Κατσαντώνη.

Οι ευχές της συνοδεύτηκαν από μια δική της φωτογραφία, όταν ακόμα περίμενε το μωρό της να έρθει στον κόσμο. Δίπλα στη δική της μαμά, την Ελπίδα.

Η Ήρα Κατσαντώνη είχε μιλήσει για τον ερχομό του γιου της και με ένα ποστ στο Instagram μίλησε και για τον χαμό του στις 21 Απριλίου. Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια τα δικά της και του συντρόφου τους σφιχτά ενωμένα κι ένα μήνυμα δύναμης.

«Δυστυχώς, το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

«21.04.23 Η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια μέρα που βίωσα τη ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες, κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς, το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε. Ο πόνος τεράστιος, όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα. Και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.

Ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για τη ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή. Και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω να προσπαθώ», είχε γράψει η Ηρα Κατσαντώνη.