ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογήθηκε ότι η πρώτη της εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή

Instagram.com/vasilikimillousi

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν αποκτήσει με διαφορά ενός χρόνου δυο κορούλες, με την τελευταία να ήρθε στον κόσμο στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα θεμέλια της όμορφης οικογένειάς τους. Εξάλλου, όπως είχε αναφέρει η αθλήτρια μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, «Το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία».

Σε μία διαφορετική αποκάλυψη προχώρησε η Βασιλική Μιλλούση μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και στην κάμερα της εκπομπής “Σου Κου Family” το Σάββατο, 29 Μαΐου. Η αθλήτρια αναφέρθηκε στην οικογένεια της, την καθημερινότητα της με δύο παιδιά, τον Λευτέρη Πετρούνια ενώ παράλληλα αποκάλυψε τη δική της εμπειρία αποβολής.

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε για τις δυσκολίες της περιόδου που περίμενε το δεύτερο παιδί της

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά. Δύο παιδιά που συνεργάζονται. Όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε. Τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα. Τρόμαξα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πώς θα γίνει ο συνδυασμός και δυσκολεύτηκα και αρκετά να πω την αλήθεια γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα μωρό παιδί που πρέπει να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο» σημείωσε στην αρχή η Βασιλική Μιλλούση, αναφερόμενη στη δυσκολία του να διαχειριστείς ένα μωρό που γεννήθηκε πρόωρα σε συνδυασμό με ένα μεγαλύτερο παιδί.

«Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα από την κούραση να έχω πρόωρες συσπάσεις. Μετά μου απαγόρευσαν να την σηκώνω οπότε αυτό ήταν το δυσκολότερο, με αποτέλεσμα να μείνω ένα μήνα στο νοσοκομείο πριν γεννήσω και να μην βλέπω κανέναν» πρόσθεσε στη συνέχεια η Βασιλική Μιλλούση, αναφερόμενη στη δύσκολη εγκυμοσύνη της δεύτερης κόρης της.

«Ο Λευτέρης είναι πολύ καλός μπαμπάς και δεν το λέω έτσι. Ασχολείται πολύ με τα κορίτσια, μέχρι και το φαγητό τους φτιάχνει. Αυτή την περίοδο όμως περνάει ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Πολύ αγχωτικό με την Ολυμπιάδα. Ο κόσμος περιμένει από αυτόν, τον έχει συνδυάσει ότι είναι ο Λευτέρης με τα χρυσά. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος. Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να μπορέσω να διαχειριστώ τις δικές μου ήττες με τις επιτυχίες του Λευτέρη και με έκανε καλύτερο άνθρωπο αυτό», δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση επικροτώντας τις πατρικές ικανότητες του Λευτέρη Πετρούνια.

Η εξομολόγηση της αποβολής: «Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή»

Στη συνέχεια, η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε την αποβολή που βίωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης. «Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9,5 εβδομάδες έχασα το παιδί. Ήταν παλινδρομική και ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ. Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο τότε. Όμως παρόλα αυτά αγχώθηκα τότε και λέω “αχ θα ξανά μείνω έγκυος”.

«Εγώ αυτό που έχω να συμβουλεύσω τις γυναίκες και τα ζευγάρια είναι να μην αγχώνονται. Όταν είναι να έρθει, θα ‘ρθει το μωράκι. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω δύο παιδιά κι είμαι πολύ γεμάτη. Δεν θέλω να πω όχι σε μία ακόμα εγκυμοσύνη αλλά δεν είναι κάτι που ζητώ αυτήν την στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση, που η εμπειρία της αποβολής δεν κατέβαλε, αλλά της έδωσε δύναμη για περισσότερες προσπάθειες. Πλέον, είναι μαμά δυο υπέροχων κοριτσιών και απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρον. Κι εμείς, πολύ τη χαιρόμαστε.