ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Βασιλική Μιλλούση δείχνει το σώμα της 5 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Instagram.com/vasilikimillousi

Ήταν 3 Δεκεμβρίου του 2020 όταν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας καλωσόρισαν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και κάπως έτσι, οι γυναικείες φιγούρες υπερτερούν στην οικογένεια Πετρούνια, καθώς και το πρώτο τους παιδάκι είναι γένος θηλυκού.

Θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα σχετικά με το σώμα της και τις αλλαγές που αυτό επιδέχτηκε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία σχετική δημοσίευση στο Instagram.

Η Βασιλική Μιλλούση συγκρίνει τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Η Βασιλική Μιλλούση, λοιπόν, δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών στο οποίο αποκαλύπτονται οι αλλαγές στο σώμα της, το οποίο μετά από 5 μήνες αρχίζει και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Και αυτό, με τη συνοδεία ισορροπημένης διατροφής και γυμναστικής.

Και κάπως έτσι, η αθλήτρια κατάφερε να επιστρέψει στην δική της κανονικότητα. Κανονικότητα που δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να είναι και κανονικότητα όλων των υπόλοιπων μαμάδων. Όπως η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε, πρόκειται για μία διαδικασία που θέλει αρκετή υπομονή και πείσμα. «Στον τρίτο μήνα μετά την δεύτερη γέννα είχα λίγο απογοητευτεί. Όμως σιγά σιγά με σωστή διατροφή και άσκηση άρχισα να επανέρχομαι. Θέλει υπομονή» ήταν η απάντηση της αθλήτριας σε απορία μαμάς. Σε άλλο σχόλιο, η αθλήτρια απάντησε πως «ο τρόπος (για την επαναφορά του σώματος) είναι η συνήθεια της σωστής διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση. Μην φανταστείς φανατικά. Όσο προλαβαίνω».

«Ένας μήνας μετά τη γέννηση της κόρης μου vs πέντε μήνες μετά» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Βασιλική Μιλλούση, προσθέτοντας και τις ετικέτες #fitmom και #bodygoals.

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές. Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Ωστόσο, αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS. Για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Βασιλική Μιλλούση, με την οποία ανακοίνωσε στους ακολούθούς της την ευχάριστη είδηση.