ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Hilary Duff γέννησε στο σπίτι και δημοσίευσε τις πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες

© 2021 Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Ήταν 24 Μαρτίου όταν η Hilary Duff έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ονομάστηκε Mae James Bair. Μία βδομάδα αργότερα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από εκείνη την ιδιαίτερη μέρα. Η ίδια επέλεξε να γεννήσει σε νερό στο σπίτι της, καρπώνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού, που έχει την τάση να εξαλείφει τους πόνους σε έναν σημαντικό βαθμό.

Μετά από σχεδόν 4 μήνες, λοιπόν, η Hilary Duff αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες από τον τρίτο της τοκετό. Φωτογραφίες που αποδίδουν με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τη μοναδική εμπειρία που έζησε στο πλευρό των αγαπημένων της ανθρώπων, οι οποίοι ήταν εκεί για εκείνη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Η Hilary Duff δημοσίευσε ένα υπέροχο άλμπουμ φωτογραφιών από την ημέρα του τοκετού στο σπίτι

«Είμαι έτοιμη να μοιραστώ μερικές φωτογραφίες από την ημέρα της γέννησης της Mae» ανέφερε στην αρχή της δημοσίευσης η ηθοποιός και κάνοντας ένα swipe προς τα δεξιά μπορείς να ζήσεις εικονικά την εμπειρία που έζησε η Hilary Duff τον Μάρτιο. Εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της.

«Προσωπικά, για να αισθάνομαι ασφαλής κατά τη διάρκεια του τοκετού και να μπορώ να πηγαίνω εκεί που χρειάζεται, είναι σημαντικό να υπάρχει και η κατάλληλη υποστήριξη. Η απαραίτητη δόση χώρου, πίεσης της μέσης, χιούμορ, ηρεμίας και ανθρώπων που με ενδυναμώνουν», πρόσθεσε στη συνέχεια η Hilary Duff, η οποία ανέφερε περιληπτικά τους προσωπικούς λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να γεννήσει σπίτι κι όχι σε κάποιο νοσοκομείο.

 

Οι δικοί της άνθρωποι έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο

«Ο σύζυγός μου ήταν η πιο ήρεμη δύναμη στο δωμάτιο όταν ένιωθα ότι θέλω να σκαρφαλώσω στους τοίχους. Η μικρή μου Molly ήταν μία εξαιρετική βοηθός μητρότητας που κάθισε μαζί μου όταν έπρεπε να είμαι απόλυτα ακίνητη και ήσυχη. Απήλαυσε το γεγονός ότι καθόμουν σε απορροφητικές πετσέτες για σκύλους. Γιατί τα νερά μου είχαν σπάσει ώρες πριν» συνέχισε η Hilary Duff, ευχαριστώντας αρχικά τον σύζυγό της και τη βοηθό μητρότητας που έκαναν με τον τρόπο τους την όλη διαδικασία πιο ευχάριστη.

«Η μαμά μου ήταν εκεί για να φτιάξει όλα τα σνακ. Να παρακολουθήσει με ένα μεγάλο νευρικό χαμόγελο, το μωρό της να φέρνει στον κόσμο την εγγονή της. Η βοήθεια που έλαβα για τα υπόλοιπα παιδιά μου, όταν δεν μπορούσα να είμαι δίπλα τους, ίσως ήταν η πιο ανακουφιστική σκέψη απ’ όλες» πρόσθεσε η ηθοποιός αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη μαμά της και τη σημαντική βοήθεια που η ίδια πρόσφερε.

Η Hilary Duff αποτίει φόρο τιμής σε όλες τις μαμάδες του κόσμου

«Ο τοκετός είναι μία σκληρή δουλειά. Με οποιονδήποτε τρόπο κι αν επιλέξει μία γυναίκα να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Από το να μείνεις έγκυος, να κάνεις καισαρική, να γεννήσεις σε νοσοκομείο ή στο σπίτι, το ταξίδι θηλασμού και να μεγαλώσεις αυτά τα μικρά πλάσματα ώστε να γίνουν ευγενικοί, σίγουροι και υπεύθυνοι πολίτες. Αυτό σε κυριεύει απόλυτα. Μια κουραστική, μαγική και θαυματουργή περιπέτεια. Στην υγειά σας, πανίσχυρες μαμάδες. Καταφέρνετε απίστευτα πράγματα καθημερινά» κατέληξε η Hilary Duff και τα λόγια της αποτελούν πηγή γυναικείας δύναμης.