ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Drew Barrymore ένιωθε συχνά «αποτυχημένη» ως νέα μητέρα

@2023 Stuart Ramson/Invision for Godiva/AP Images

Η Drew Barrymore αναγγκάστηκε «να μάθει στη δουλειά» σε ό,τι αφορά τη μητρότητα. Η 47χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε στο podcast “Chicks in the Office” ότι συχνά ένιωθε «αποτυχημένη» όταν μεγάλωνε τις δύο κόρες της, Frankie και Olive που απέκτησε από τον γάμο της με τον Will Copelman.

«Όλοι αυτοί οι γονείς που τα έχουν όλα σε τάξη και κουμαντάρουν την υγιεινή, τη διατροφή και τα προγράμματα και τα όρια, ο Θεός να τους έχει καλά. Δεν ήξερα τίποτα από αυτά τα πράγματα όταν έκανα τα παιδιά μου», παραδέχτηκε η Drew Barrymore.

«Δεν είχα κάποιες οδηγίες χρήσης και ένιωθα πολλές φορές αποτυχημένη. Ένιωθα πραγματικά συναισθηματικά φορτισμένη και σκεφτόμουν “Δεν ξέρω τι κάνω. Δεν ξέρω τι κάνω και θα πρέπει να το μάθω κάνοντας τη δουλειά», πρόσθεσε η Drew Barrymore.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εκπομπής, μίλησε ακόμα και για το πόσα έχουν αλλάξει στο κομμάτι της γονεϊκότητας από την εποχή που εκείνη ήταν παιδί όταν οι γονείς συνήθιζαν «να αφήνουν τα παιδιά τους στην αυλή για τρεις ώρες, να τρώνε πέτρες και κανείς δεν νοιαζόταν». Αντίθετα σήμερα οι γονείς «προσέχουν τα πάντα», όπως είπε.

Η Drew Barrymore θέλησε να ενθαρρύνει τους γονείς να παραδεχτούν ότι δεν ξέρουν πάντα τι να κάνουν. «Είναι αστείο. Δεν συγχωρούσα τον εαυτό μου με τίποτα όταν τα παιδιά μου ήταν μικρότερα και τώρα που η Frankie είναι σχεδόν 9 και η Olive σχεδόν 10, άλλαξε η κατάσταση σε κάτι εντελώς διαφορετικό και περνάω καλύτερα από ποτέ», εξήγησε η ηθοποιός προσθέτοντας ότι επιτέλους «έμαθα τα όρια».

Μπορεί να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές της ως μητέρα αλλά η Drew Barrymore τόνισε ότι είναι ακόμα «ατελής» και ότι δουλεύει το πώς θα γίνει «πιο υπομονετική, πιο καλή και πιο λογική».

«Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη, έπρεπε να μάθω πώς να είμαι γονιός του εαυτού μου αλλά αυτό το στιλ γονιού δεν θα δούλευε για τα παιδιά μου. Αυτό που έκανα για μένα ήταν περισσότερο θέμα επιβίωσης και δεν ήταν αυτό που θα ήθελα για τα παιδιά μου», παραδέχτηκε η Drew Barrymore. H ηθοποιός που στα 6 της έγινε star συμμετέχοντας στην ταινία E.T. The Extra Terrestrial, είχε μία δύσκολη παιδική ηλικία, αφού εθίστηκε στις ναρκωτικές ουσίες, το αλκοόλ, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στα 12 της χρόνια και στα 13 της μπήκε σε ψυχιατρική κλινική.

Την δική του συμβολή στην ανατροφή των Frankie και Olive έχει ο πατέρας τους και πρώην σύζυγός της, Will Kopelman με τον οποίο η ηθοποιός παραδέχτηκε στην εκπομπή της νωρίτερα αυτόν τον μήνα, τα πάνε καλύτερα από ποτέ με τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

«Ακόμα κι αν δεν είμαστε παντρεμένοι πια, και δεν έχει παντρευτεί ακόμα με την όμορφη νέα γυναίκα του, την Allie Michler, την υπέροχη θετή μαμά μας, είμαστε σε καθημερινή επαφή και η σχέση μας δεν ήταν ποτέ καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά. Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει το 2016 μετά από 4 χρόνια γάμου.