ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η «αστεία» καθημερινότητα της εγκυμονούσας Ελένης Φουρέιρα, θα σε κάνει να ταυτιστείς

Instagram.com/foureira/

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα έγκυο, επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, όταν η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στο πλευρό του συντρόφου της. Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε την τραγουδίστρια να φοράει τα εσώρουχά της σε τρυφερές στιγμές με τον Alberto Botía. Σκοπός ήταν να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά, η οποία έκλεψε την παράσταση.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε και το φύλο του μωρού που περιμένει η Ελένη Φουρέιρα και ο Alberto Botía. Το ζευγάρι ανυπομονεί να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους που θα είναι αγόρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες της εγκυμοσύνης, με τον πιο αστείο τρόπο

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της καθώς διανύει το τρίτο τρίμηνο, αποκάλυψε (κοινές) εμπειρίες που αρκετές φορές ακούμε από εγκύους, με τον πιο αστείο, αλλά αληθινό τρόπο. Η αυξημένη όρεξη για φαγητό, το περπάτημα «πιγκουίνου», οι απότομες αλλαγές στη διάθεση, ακόμα και το πώς βολεύεται στο κρεβάτι της με την κοιλιά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήταν ανάμεσα σε αυτές τις αλήθειες που και η ίδια βιώνει.

Ελένη Φουρέιρα Instagram.com/foureira/

«Τι πραγματικά συμβαίνει το τρίτο τρίμηνο», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα. Σε συνέχεια του πρώτου story, η ίδια δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο που αποτυπώνει τη δική της πραγματικότητα, αλλά και πολλών άλλων γυναικών που περιμένουν παιδάκι (ή και παραπάνω από ένα).

Πάτα play στο βιντεάκι για να ταυτιστείς εάν είσαι στην ίδια φάση, ή στην ίδια περίοδο εγκυμοσύνης!