ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η Anita Brand χορεύει ανάμεσα σε άπειρα παιχνίδια, λίγο πριν γεννήσει. Το πιο cute βίντεο

Instagram.com/anabrand/

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand έγιναν για δεύτερη φορά γονείς κάπου μέσα στον Μάρτιο του 2023 και κανείς δεν το κατάλαβε. Το ζευγάρι που πριν από σχεδόν τρία χρόνια, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2020, απέκτησε τον πρώτο του γιο, πλέον κρατά στην αγκαλιά του τον δεύτερο καρπό του έρωτά του.

«…μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα και έχουμε περάσει διάφορα. Ήταν διακαής πόθος μας και γενικώς θέλουμε να έχουμε μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, αλλά μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ», είχε αναφέρει ο Χάρης Χριστόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Από την άλλη πλευρά, η Anita Brand δημοσίευσε το πρώτο βίντεο από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η Anita Brand δημοσίευσε το πρώτο βίντεο από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Πιο συγκεκριμένα, η makeup artist ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο. Η Anita Brand χορεύει δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά ανάμεσα σε δεκάδες παιδικά παιχνίδια που είναι έτοιμα να αγαπηθούν από το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

«Το ότι “ξέρω” να τραγουδάω το γνωρίζετε πολύ καιρό, αλλά τις χορευτικές μου ικανότητες δεν τις έχετε δει ακόμα. #χριστοπουλακι νο2», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Anita Brand που ξεδίπλωσε τις χορευτικές της ικανότητες στο κοινό της.

Η επιθυμία του Χάρη Χριστόπουλου και της Αnita Brand για δεύτερο παιδί

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιούλιο του 2020. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, λίγους μήνες μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, ο Χάρης Χριστόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία του ίδιου και της συζύγου του να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

«Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν βρήκα αυτή τη γυναίκα, τότε ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Anita, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολυ», είχε δηλώσει ο ίδιος.