ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Hilary Swank: Η φωτογραφία – από τον παράδεισο – με τα δίδυμα που γέννησε στα 48 της

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

«Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός, αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο μεγάλη ευλογία. Είναι ένα θαύμα. Είναι απίστευτο», έλεγε η Hillary Swank τον Οκτώβριο στο Good Morning America, ανακοινώνοντας ότι περιμένει δίδυμα στα 48 της χρόνια.

Η Hilary Swank παντρεύτηκε το 2018 στην Καλιφόρνια με τον σύντροφό της, επιχειρηματία και παραγωγό ταινιών Philip Schneider. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έφερε πρόσφατα στον κόσμο τα δύο παιδιά τους, ενώ το γεγονός ότι κυοφορούσε δίδυμα δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν τους αφού είχε συμβεί τόσο στη δική της, όσο και στην οικογένεια του συζύγου της στο παρελθόν.

Η Hilary Swank φορά το μπουρνούζι και κρατά στην αγκαλιά της τα νεογέννητα παιδιά της και ατενίζει τον ορίζοντα, ενώ ο ήλιος έχει ξεκινήσει μόλις να δύει. «Δεν ήταν εύκολο! Αλλά άξιζε τον κόπο. Καλό Πάσχα! Κάνω αυτή την ανάρτηση από τον παράδεισο», έγραψε η ηθοποιός κάτω από την υπέροχη φωτογραφία της. Στα σχόλια δέχτηκε συγχαρητήρια από διάσημους συναδέλφους και φίλους της.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Redwoods της California, 2 χρόνια μετά την πρώτη τους, δημόσια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2016. «Ήταν απλά απερίγραπτος. Ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στη Vogue.

Τον Ιανουάριο, η Hilary Swank εμφανίστηκε στην εκπομπή του James Corden, όπου μίλησε για το δέος που ένιωθε για το θαύμα της εγκυμοσύνης και τις ικανότητες του γυναικείου σώματος. «Νιώθω ότι οι γυναίκες είναι υπερήρωες. Τι κάνουν τα σώματά μας; Έχω έναν καινούργιο σεβασμό που μόλις ανακάλυψα. Εννοώ, αγαπώ τις γυναίκες. Πάντα τις αγαπούσα, αλλά τώρα λέω “Ουάου, μπορούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα”», είχε πει.