ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

H Ηρα Κατσαντώνη έχασε το μωρό της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης: «Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

Papadakis Press

Μια πολύ δύσκολη στιγμή βιώνει η Ήρα Κατσαντώνη, κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας, η οποία έχασε το μωρο της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η Ήρα Κατσαντώνη είχε μιλήσει για τον ερχομό του γιου της και με ένα ποστ στο Instagram μίλησε και για τον χαμό του στις 21 Απριλίου. Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια τα δικά της και του συντρόφου τους σφιχτά ενωμένα κι ένα μήνυμα δύναμης.

Ηρα Κατσαντώνη: «Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

«21.04.23 Η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια μέρα που βίωσα τη ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες, κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς, το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε. Ο πόνος τεράστιος, όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα. Και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.

Ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για τη ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή. Και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω να προσπαθώ», έγραψε η Ηρα Κατσαντώνη.

Δύναμη ψυχής, πόνος, θλίψη και κάπου εκεί στο βάθος αχνά φώτα αισιοδοξίας. Η Ηρα Κατσαντώνη παραδίδει ένα σπουδαίο μάθημα σε όλες τις γυναίκες που περνούν, ή θα περάσουν, τις ίδιες επώδυνες καταστάσεις. «Τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω να προσπαθώ», λέει και πρέπει να το κρατήσεις βαθιά μέσα σου.

«Ασχολούμαι αρκετά με την αυτοεξέλιξη, με ψυχοθεραπεία και διαλογισμούς»

Λίγους μήνες νωρίτερα είχε μιλήσει στο περιοδικό Hello και είχε δείξει πόσο έχει δουλέψει με το μέσα της. «Για μένα, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, να είμαι καλά στα προσωπικά μου, να εξελίσσομαι και να αναπτύσσομαι διαρκώς ως άνθρωπος. Αυτή είναι η βασική επιδίωξή μου και όχι μια τεράστια καριέρα σε κάποιον τομέα».

Η Ήρα Κατσαντώνη είχε δηλώσει τότε: «Έχω την οικογένειά μου και πολλούς και καλούς φίλους, είμαι τυχερή σε αυτό. Ασχολούμαι αρκετά με την αυτοεξέλιξη, με ψυχοθεραπεία και διαλογισμούς. Κάνω ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για σωματική ψυχοθεραπεία και κάποια στιγμή θέλω να μεταδώσω όσα έχω διδαχθεί.

Πιστεύω πως όλα όσα νιώθουμε σωματοποιούνται και, επειδή σώμα και ψυχή είναι ένα, ορισμένα θέματα μπορούν να λυθούν μέσα από το σώμα. Έχω τα δύο σκυλιά μου και τον σύντροφό μου, που είναι εκπληκτικός και πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος.

Μου αρέσουν τα λουλούδια, η φύση και να κάνω γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους. Γενικά καταπιάνομαι με πολλά μέσα στην ημέρα, η λέξη ”βαριέμαι” δεν υπάρχει για μένα».

«Ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για τη ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή. Και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω να προσπαθώ». Αυτό.