ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Ελένη Φουρέιρα: «Αυτή ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου»

Instagram.com/foureira

Τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου δόθηκε στο φως της δημοσιότητας το εξώφυλλο του τεύχους της Vogue που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα, ημίγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος, αλλά και για τους πρώτους δύσκολους μήνες της κύησής της.

Ήδη σου γράψαμε για τη «νέα Ελένη Φουρέιρα», όπως ανέφερε η Vogue στην ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Η εκπομπή Happy Day, ωστόσο, εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής της, όπου μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα», σημειώνει η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στo περιοδικό Vogue, σύμφωνα με το απόσπαμα που προβλήθηκε από τον Alpha, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Η Ελένη Φουρέιρα στη συνέχεια μίλησε για τη διάρκεια του δικού της ταξιδιού μέχρι τη στιγμή που το θετικό τεστ εγκυμοσύνης βρέθηκε στα χέρια της. «1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια της pop.

Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε τα χαρμόσυνα νέα ήταν φυσικά ο σύντροφός της, Alberto Botía. «Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο εκείνη κατά την οποία χρειάστηκε να παραμένει σε ακινησία λόγω της αποκόλλησης και για το πώς την ίδια περίοδο διάβαζε για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Πριν την ανακοινώσει η ίδια. Πριν ακόμα σιγουρευτεί ότι θα μπορέσει αυτή να προχωρήσει.

«Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.