PUBLI

Τέλειος ελληνικός καφές πιο εύκολα από ποτέ!

Έχεις κι εσύ πολλές φορές προσπαθήσει να φτιάξεις ελληνικό καφέ στο μπρίκι, αλλά η προσπάθεια στέφθηκε με αποτυχία;

Ξεχάστηκες και χύθηκε όλος ο ελληνικός καφές κάνοντας την κουζίνα, σαν τοπίο μετά από έκρηξη ηφαιστείου;

Θέλεις να απολαμβάνεις ελληνικό καφέ με πλούσιο καϊμάκι, αλλά δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις πάνω από το μπρίκι μέχρι να φουσκώσει;

Βρήκαμε τη λύση και πίστεψε μας θα σου λύσει τα χέρια!

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζει τη μοναδική αυτόματη μηχανή beko για την παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ. Με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, έχεις τον πιο αρωματικό και γευστικό ελληνικό καφέ σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο δεν φαντάζεσαι.

Προσθέτεις στο ειδικό μπρίκι της beko μηχανής την ποσότητα νερού που επιθυμείς. Στη συνέχεια, προσθέτεις καφέ και όση ποσότητα ζάχαρη προτιμάς, ανακατεύεις ελαφρά και τοποθετείς πάλι το μπρίκι στην ειδική θέση της μηχανής.

Μην ξεχάσεις! Tο χερούλι από το μπρίκι να μην είναι στραμμένο στα πλάγια αλλά ευθυγραμμισμένο στο κέντρο.

Και τώρα πάτα το κουμπί και επέστρεψε σε 2 λεπτά για να απολαύσεις τον ελληνικό καφέ σου. Ναι, ακριβώς, δεν χρειάζεται να περιμένεις πάνω από την μηχανή με τον φόβο αν θα ξεχειλίσει ή όχι, μιας και η μηχανή σταματάει το βράσιμο όταν το φούσκωμα και το καϊμάκι είναι πραγματικά τέλειο!

Και αν πιστεύεις ότι η μηχανή beko δεν μπορεί να φθάσει σε μαεστρία τον παραδοσιακό καφετζή, σε ενημερώνουμε ότι λίγο πριν τελειώσει το «ψήσιμο», η μηχανή «χτυπάει» το μπρίκι, ώστε να “κάτσει” ο καφές και να έχουμε ακόμη πιο καλό καϊμάκι, όπως ακριβώς θα έκανε ένας καλός καφετζής!

Μια δοκιμή θα σε «ψήσει»!