PUBLI

Συμβουλές για να έχεις τη λαμπερή επιδερμίδα που σου αξίζει!

Είσαι σίγουρη ότι του δίνεις τη φροντίδα που του αξίζει; Δεν χρειάζονται πολύπλοκες και χρονοβόρες λύσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να εντάξεις στην καθημερινή σου φροντίδα περιποίησης το Bio-Oil.

Πρόληψη εμφάνισης ραγάδων: Εγκυμοσύνη, ανάπτυξη ή απότομες αυξομειώσεις βάρους ενδέχεται να οδηγήσουν στην εμφάνιση ανεπιθύμητων ραγάδων. Το Bio-Oil είναι εδώ για εσένα καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμβάλλει τόσο στην πρόληψη των ραγάδων όσο και στη βελτίωση της όψης τους, αφού εμφανιστούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εφαρμόζεις Bio-oil  κάνοντας παράλληλα μασάζ με κυκλικές κινήσεις, δύο φορές την ημέρα.

Αποχαιρέτα τις δερματικές δυσχρωμίες: Ζούμε σε μια χώρα όπου η ηλιοφάνεια βασιλεύει. Ο ήλιος, όσο ευεργετικός και αν είναι, σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί στο δέρμα δυσχρωμίες, όπως κηλίδες και πανάδες. Το Bio-Oil βοηθάει σημαντικά στη βελτίωση της όψης του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος και εξομαλύνει τους διαφορετικούς χρωματικούς τόνους.

Αφυδάτωση τέλος: Η σύσταση του Bio-Oil, πλούσια σε βιταμίνες και έλαια ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, επαναφέροντας την χαμένη της ελαστικότητα και αναδεικνύοντας τη λάμψη της. Λίγες σταγόνες Bio-Oil μετά το μπάνιο σου και πριν κοιμηθείς το βράδυ μπορεί να αναδείξει το δέρμα σου με τρόπο μοναδικό!

Αντιμετώπισε τις ουλές: Το Bio-Oil είναι ο ιδανικός σύμμαχος και στη μάχη με τις ουλές. Εφαρμόζοντας το Bio-Oil στο σημείο της ουλής και κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις δύο φορές την ημέρα για διάστημα τριών μηνών, θα παρατηρήσεις σημαντική  βελτίωση στην όψη της. Δοκίμασέ το!

Σημάδια γήρανσης: Όσο τα χρόνια περνούν, μαζί με εσένα ωριμάζει και το δέρμα σου με αποτέλεσμα την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων στο πρόσωπό σου. Η μοναδική σύσταση του Bio-Oil  εξομαλύνει τα σημάδια της γήρανσης βελτιώνοντας την όψη των λεπτών γραμμών ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και βοηθά στην ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματός σου. Λίγες σταγόνες πρωί-βράδυ είναι αρκετές.

Δεν θέλει κόπο, το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι το Bio-Oil. Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί και θα στο δείχνει με τη λάμψη του. Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου.