Σε κάποιες εταιρείες η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ

Η γνώση δεν σταματάει ποτέ. Είναι πολύτιμη και δυναμώνει τις ικανότητες. Στην Wind το ξέρουν πολύ καλά αυτό.

Σε μια ιδανική κοινωνία η γνώση και οι ευκαιρίες δίνονται ισότιμα σε όλα τα μέλη της. Στην ιδανική επιχείρηση  δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις ώστε αυτή η θεωρία να γίνει πράξη. Για την Wind βασική προτεραιότητα όσον αφορά στην εκπαίδευση των εργαζομένων είναι να μην σταματάει ποτέ. Ένα μέλημα πρωταρχικό, το οποίο ωφελεί τόσο το ίδιο το δυναμικό, όσο και τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την εταιρεία για την επικοινωνία τους.

Όλοι να εξελίσσονται, να αναπτύσσονται, ακόμη και να ανανεώνονται, αφήνοντας το δημιουργικό αποτύπωμά τους στα αποτελέσματα της ομάδας μέσα από ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στο εργασιακό τους αντικείμενο. Οι εργαζόμενοι στην WIND καλούνται κάθε χρόνο να παρακολουθήσουν μια σειρά ειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που βασίζονται σε σύγχρονες βιωματικές μεθόδους ανάπτυξης, μεθόδους για αυτοβελτίωση, αύξηση της δημιουργικότητας και άλλων δεξιοτήτων ή χαρακτηριστικών ανάλογα με τη θέση εργασίας και το επαγγελματικό προφίλ.

Σύμφωνα με τον τελευταίο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, μόνο κατά το 2016, η εταιρεία παρείχε συνολικά 23.378 ώρες εκπαίδευσης σε τεχνικές γνώσεις και διοικητικές δεξιότητες στους εργαζομένους της.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης το πρόγραμμα υποτροφιών, χρηματοδότησης σπουδών επιπέδου bachelor και master για την απόκτηση έγκυρου πτυχίου. Από το 2002 μέχρι σήμερα, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει προσφέρει περισσότερες από 45 υποτροφίες σε δημόσιους και ιδιωτικούς ακαδημαϊκούς φορείς, για Μεταπτυχιακούς και Προπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών.

«Η ανάπτυξη μας βασίζεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση ενεργειών εκπαίδευσης και εξέλιξης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Το Προσωπικό Πλάνο Ανάπτυξης εξασφαλίζει ότι όλοι έχουμε ευκαιρίες ανάπτυξης ανάλογα με τις δυνατότητές μας, τις προσωπικές μας προτεραιότητες και τις ανάγκες της εταιρείας, με βάση το κοινό μοντέλο επαγγελματικών ιδιοτήτων της WIND» τονίζει η επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, κα. Τσίτουρα.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ