PUBLI

Οι ευχές σας γίνονται πραγματικότητα, με το νέο Ζελέ Instant Eye Smoother από τη σειρά ANEW Platinum της Avon

Η Avon, η εταιρεία καλλυντικών που αγαπά και φροντίζει τις γυναίκες όλων των ηλικιών σε κάθε φάση της ζωής τους, έρχεται με μια διαφορετική πρόταση: το επαναστατικό Ζελέ Ματιών ANEW Platinum Instant Eye Smoother.

Πρόκειται για μια αποκλειστική καινοτομία της Avon, η οποία προσφέρει άμεσα, ορατά αποτελέσματα βελτίωσης της περιοχής των ματιών που διαρκούν όλη μέρα, για τις γυναίκες που αναζητούν μια πιο νεανική, φρέσκια και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση.

Το Ζελέ Ματιών Instant Eye Smoother είναι μια τοπική λύση που στοχεύει στην μείωση και εξάλειψη της χαλαρότητας στην περιοχή των ματιών. Δημιουργεί ένα ελαφρύ, αόρατο φιλμ και παρέχει άμεσο αποτέλεσμα σφριγηλότητας, μειώνοντας σε δευτερόλεπτα τις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, απαλύνοντας τις ρυτίδες στην περιοχή και  προσδίδοντας στην επιδερμίδα μια ανάλαφρη και φρέσκια όψη που μαγνητίζει τα βλέμματα. Το Ζελέ αυτό χαρίζει μέσα σε μόνο λίγα λεπτά μια μη μόνιμη, ορατή βελτίωση στην εμφάνιση της περιοχής κάτω από τα μάτια, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κρέμες αντιγήρανσης που δρουν με την πάροδο του χρόνου για να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας και να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης. Διαρκεί περίπου 8 ώρες.

 

Είναι σχεδιασμένο για γυναίκες 55 ετών και άνω που αναζητούν μια δραστική λύση για άμεσα αποτελέσματα, ενώ συγχρόνως, είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες που  συνήθως χρησιμοποιούν μακιγιάζ και καλυπτικό για να κρύψουν τις ατέλειες κάτω από τα μάτια, προσφέροντας τους μία εναλλακτική λύση που τις βοηθά να επιτύχουν την επιθυμητή εμφάνιση.

Το Ζελέ εφαρμόζεται σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ή πάνω από την κρέμα ματιών, αφού έχει απορροφηθεί πλήρως. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, καθώς απλώνεται ταμπονάρωντας ελαφρά την περιοχή κάτω από τα μάτια με μια μικρή ποσότητα από το προϊόν, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. Αμέσως αρχίζει να στεγνώνει, δημιουργώντας ένα λεπτό και αόρατο φιλμ, προσφέροντας μέσα σε λίγα λεπτά θεαματικά αποτελέσματα, καθώς η περιοχή θα δείχνει αισθητά πιο λεία και απαλή, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται ξεκούραστα. 

Θα γίνει ο κρυφός σύμμαχος κάθε γυναίκας ενάντια στα σημάδια του χρόνου, αφού είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, διαρκεί 8 ώρες και αφαιρείται εύκολα με νερό ή με ένα κοινό μαντιλάκι ντεμακιγιάζ. Ακόμη, μπορεί να ανανεωθεί μετά από 8 ώρες άφοβα, εφαρμόζοντας ξανά μια μικρή ποσότητα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.

Το Ζελέ Ματιών Platinum Instant Eye Smoother μπορεί να εφαρμοστεί μετά την Κρέμα Ματιών Anew Platinum, για ένα συνδυασμό άμεσης αλλά και σταδιακής βελτίωσης των ορατών σημείων γήρανσης.

Η Avon, χάρη στις εξειδικευμένες επιστημονικές της γνώσεις και την μαρόχρονη εμπειρία της στη δημιουργία προϊόντων για όλους τους τύπους δέρματος, εργάζεται συνεχώς για να προσφέρει περήφανα στις γυναίκες που την εμπιστεύονται καινοτόμα προϊόντα, ασφαλή και δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το προϊόν είναι διαθέσιμο από τις 15/10 μέσω Αντιπροσώπων Avon: https://goo.gl/Hus66d

Αρχική τιμή: 31€

Τιμή προσφοράς λανσαρίσματος: 17,95€