#ΝΕΟFRUCTIS Όλα αλλάζουν. Μόνο το όνομα παραμένει ίδιο

Οι εδώ και καιρό fans του Fructis θα το λατρέψουν και η νέα γενιά των fans θα σπεύσει να το ανακαλύψει.

Το 2017, η αναγνωρισμένη αριστεία του Fructis φτάνει σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Το νέο Fructis είναι πραγματική επανεφεύρεση, η τέλεια ισορροπία τεχνογνωσίας και έμπνευσης από τη φύση.

Η νέα εμβληματική συσκευασία με μοντέρνο σχεδιασμό, αντικατοπτρίζει το νέο Fructis – πιο αποτελεσματικό, φτιαγμένο με φυσικά ενεργά συστατικά, με κινητήριο δύναμή του τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια–, χωρίς όμως να χάνει το εμβληματικό και οικείο αυτό look που τόσο αγαπήθηκε κατά τη διάρκεια της 20ετούς ιστορίας του.

Ο λιτός και σύγχρονος χαρακτήρας του Fructis γίνεται επίσης εμφανής και μέσα από τη δέσμευση της μάρκας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της και τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντικτύπου των συσκευασιών της. Τα μπουκάλια κατασκευάζονται κατά 25% από ανακυκλωμένα πλαστικά, τα οποία είναι 100% ανακυκλώσιμα και παράγονται σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές της βιωσιμότητας.

Οι νέες, βελτιωμένες συνθέσεις Fructis χωρίς paraben βασίζονται στο ενεργό συμπύκνωμα φρούτων. Ένας μοναδικός συνδυασμός αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας από εκχυλίσματα φρούτων και φυτών, βιταμίνες Β3 & Β6 και πρωτεΐνες. Δερματολογικά ελεγμένες, προσφέρουν αποτελεσματικότητα, ευχαρίστηση στη χρήση και σεβασμό στα μαλλιά, ενώ είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση.

-Συνθέσεις χωρίς σιλικόνη, χωρίς paraben για κανονικά μαλλιά, μαλλιά με λιπαρές ρίζες  & ξηρές άκρες και λιπαρά μαλλιά:

Δύναμη & Λάμψη για κανονικά μαλλιά

Coconut Water για μαλλιά με λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες

Cucumber Fresh για λιπαρά μαλλιά

-Πλούσιες συνθέσεις χωρίς paraben για φθαρμένα και ξηρά μαλλιά:

Goodbye Damage για φθαρμένα μαλλιά

Oil Repair 3 για ξηρά μαλλιά

-Πλούσιες συνθέσεις για απαιτητικά μαλλιά:

Color Resist για βαμμένα μαλλιά

Grow Strong για αδύναμα μαλλιά που σπάνε

Αντιπιτυριδικό για κανονικά  μαλλιά  με πιτυρίδα

Το νέο Fructis είναι τολμηρό, ανέμελο, μοντέρνο, διασκεδαστικό, cool, ζει τη ζωή στον μέγιστο βαθμό. Για μαλλιά δυνατά, με υγιή όψη.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ