PUBLI

Λευκά ρούχα για κατάλευκα Χριστούγεννα; Μη χάσεις τη μπάλα!

Οι γιορτές πλησιάζουν! Είστε έτοιμες να βάλετε γκλίτερ, στρας και τα πιο αστραφτερά λευκά σας; Ή μήπως προτιμάτε τις δαντελίτσες στο γιακά και τις φούστες από τούλι; Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, σίγουρα θέλετε τα ρούχα σας να είναι πεντακάθαρα και φωτεινά. Το ίδιο ισχύει και για τα τραπεζομάντηλα και τα πετσετάκια που θα στολίσουν το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι σας.

Στην εκπομπή «Ο ουρανός με τ’ άσπρα», η Λευκή φοράει το κόκκινο σκουφί της και παρουσιάζει τη νέα ιντερνετική ανακάλυψή της για το πλύσιμο των λευκών: Μια λύση κομμένη και ραμμένη για τα ρούχα που φοριούνται στις γιορτές, αφού, αντί για απορρυπαντικό, χρησιμοποιεί χριστουγεννιάτικες μπάλες, μέλι και αφράτο αφρολέξ! Θέλετε σίγουρα να τη δοκιμάσετε;

Αν δεν θέλετε να το ρισκάρετε χρονιάρες μέρες, ίσως είναι καλύτερα να διαλέξετε το υπερλευκαντικό πλυντηρίου ΕΥΡΗΚΑ Classic. Με ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεση, νέα γενιά ενζύμων και ισχυρούς λευκαντικούς παράγοντες είναι αποτελεσματικό ακόμα και από τους 30 βαθμούς! Γι’ αυτό λέγεται υπερλευκαντικό! Βάζετε τα θαμπά, γαριασμένα και κιτρινισμένα ρούχα στο πλυντήριο, προσθέτετε ΕΥΡΗΚΑ Classic και γίνονται σαν καινούρια!

Μπείτε στη σελίδα eurekaclassic.gr και δείτε τα χριστουγεννιάτικα κατορθώματα της Λευκής. Η ίδια ισχυρίζεται ότι θα… κολλήσετε! Με τόσο μέλι που χρησιμοποιεί, μάλλον δίκιο έχει… Εσείς, βέβαια, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και, αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να της κάνετε ερωτήσεις ή να της στείλετε τις ευχές σας. Καλή χρονιά με λάμψη και χαρά!