PUBLI

Ηealing Yoga Retreat στην Τήνο από 25 Μαΐου μέχρι 1 Ιουνίου

Η δασκάλα του retreat θα είναι η πασίγνωστη Germanida Jutta Jaeger, με μακροχρόνια εμπειρία σε διάφορα είδη yoga όπως Anusara Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Yoga Therapie, Thai Yoga Massage και Yin Yoga με προσέγγιση στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (TCM).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Living Theros Luxury Suites, ενώ τα μαθήματα yoga θα φιλοξενηθούν στο νέο ολιστικό κέντρο αναψυχής της Τήνου, Pelias Life in Balance.

Σημαντικό είναι ότι για να παρακολουθήσει κάποιος το συγκεκριμένο retreat δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει εμπειρία, καθώς απευθύνεται και σε αρχάριους και έμπειρους yogis.

Το συγκεκριμένο είναι μέρος μιας σειράς retreat που διοργανώνει το travelgems , τα οποία καλλιεργούν το σώμα και την ψυχή. Μέσα στο 2019, έχουν προγραμματιστεί συνολικά 11 ακόμα retreats. Στόχος αυτών είναι να διευκολύνουν τον ταξιδιώτη να ανακαλύψει νέες προοπτικές, δυνητικά να αναδιοργανώσουν τη φιλοδοξία του, να εξαλείψουν τις ανησυχίες του ή απλώς να ταιριάξουν απόλυτα στην καθημερινή του ζωή, και τελικά να τον οδηγήσουν στην προσωπική ανάπτυξη.