PUBLI

Η συλλογή της Superdry Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι εδώ

Τα υφάσματα Jacquard και τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία συνδυάζονται με μια γραφιστική κατεύθυνση και δίνουν μία «ανακατεμένη» folk αίσθηση. Τα ζαρωμένα υφάσματα χαρακτηρίζουν τη συλλογή, ενώ τα ditsy floral μοτίβα και η πλυμένη δαντέλα προσδίδουν αίσθηση ανάλαφρης θηλυκότητας. Τέλος, τα λαχούρια και τα μοτίβα μπανάνας σε dip-dye υφάσματα με μεταλλικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι σε αυτή την περίπτωση «more is more».

Παράλληλα, ξετυλίγεται η διασκεδαστική και ανέμελη ιστορία της γυναικείας σειράς «Carnival». Πρόκειται για μια σειρά με φωτεινά, αταίριαστα χρώματα και πολλαπλές τρισδιάστατες εφαρμογές, πούλιες και λουλούδια απλικέ σε έντονο κίτρινο, στο χρώμα της παπάγια και του κόκκινου μήλου. Υπερμεγέθη τροπικά φρούτα και ψυχεδελικά καλειδοσκοπικά μοτίβα υπογραμμίζουν την έμπνευσή τους από το Ρίο, εκεί όπου οι σιλουέτες είναι καθοριστικές. Τα πρωταγωνιστικά στοιχεία της συλλογής περιλαμβάνουν εδώ ένα ριγέ μπικίνι peekaboo και ένα τολμηρό πλεκτό μίντι φόρεμα.

Ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση, η συλλογή «Cote D’Azur» επικεντρώνεται στο καθαρό και απλό ντύσιμο με μια τάση preppy chic. Όμορφες φούστες broderie φοριούνται με ρίγες και με ανάλαφρα, καλοκαιρινά υφάσματα με πολλά κοψίματα. Βολάν και φιόγκοι σε κίτρινο του ηλιοτρόπιου και η ροζ blush απόχρωση συνδυάζονται με τα βασικά χρώματα για την δημιουργία μιας φρέσκιας αντίθεσης και ενός σπορ, ναυτικού λουκ. Η σειρά ανδρικών ενδυμάτων «Mariner» μένει και αυτή κοντά στην ακτή, αλλά παράλληλα ρίχνει ένα βλέμμα και προς τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ και τις περιπέτειες ενός γέρου στη θάλασσα. Το ανάγλυφο ψαροκόκκαλο και τα «μουτζουρωμένα» φλοράλ απλώνονται σε υφάσματα τύπου oxford και σε εμβληματικά προϊόντα όπως το Sunscorched Short και το Dry Originals Tee. Αυτό το λουκ έχει μια νησιώτικη αίσθηση που δημιουργείται μέσα από τα ηλιοκαμένα παστέλ και τα χαβανέζικα μοτίβα, εμπνευσμένα από ταξιδιωτικές αφίσες του 1930.

Περνώντας στη βόρεια Καλιφόρνια, η Αμερικανική παράδοση και κληρονομιά δίνουν την αίσθηση ενός πολύ πιο απλού τρόπου ζωής, με τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων «Big Sur». Φθαρμένα, σκουριασμένα και χειροποίητα ντένιμ, επιδιορθωμένα με μπαλώματα, συνδυάζονται με στρατιωτικά ρούχα και φόρμες εργασίας σε ύφανση και υφές tonal. Η αίσθηση ενός μποέμ ταξιδιώτη δίνεται στη συλλογή με δομές από τουίλ, καρό και κανναβόπανο.

Τελειώνουμε το ταξίδι μας σε Βρετανικό έδαφος και πάλι, με την ανδρική σειρά «Nu Lad». Υπερμεγέθη λογότυπα συνδυασμένα με τη μοντέρνα και επίκαιρη athleisure αίσθηση, δίνουν ένα στοιχείο «Geezer chic» σε μια χρωματική παλέτα colour blocked που αποτελείται από κόκκινο, ναυτικό μπλε και λευκό optic. Εμπνευσμένη από τα 90s, αυτή η ιστορία έχει σκοπό να διεγείρει τις αισθήσεις με ψηφιακά και camo μοτίβα, φορεμένα με super stylish παπούτσια του τένις.