PUBLI

Η συλλογή αξεσουάρ Liu Jo περιλαμβάνει διαφορετικές σειρές

Στη συλλογή θα βρει κανείς και τη σειρά Ortica, με εξαιρετικά απαλά σχήματα που έρχονται σε αντίθεση με τη σκληρή υφαντή μεταλλική καθώς και τη σειρά Duomo η οποία περιλαμβάνει μια πρωτότυπη τσάντα τρία σε ένα, που μετατρέπεται σε τσάντα χιαστί, τσάντα ώμου και τσαντάκι φάκελο.

Προτείνεται επίσης η σειρά Cordusio, η οποία διατίθεται σε faux γούνα δύο αποχρώσεων και περιλαμβάνει τσάντες χειρός με λουράκι για να φοριούνται και χιαστί, με διπλή αποσπώμενη λαβή και λαμπερά τρουκ και πέρλες, ενώ η σειρά Brera έχει δομημένα σχήματα διακοσμημένα με μικρά κρεμαστά τρουκ και ανάγλυφες λαβές. Τέλος, η σειρά Loreto: ένας κόσμος από υπέροχες τσάντες ώμου με καπάκι και ιδιαίτερες τσάντες μέσης και η σοφιστικέ σειρά Bonola, μια σειρά από αυστηρά τσαντάκια-φακέλους. Ολοκληρώνοντας, συναντάμε μια σειρά που δεν έχει μιλανέζικο όνομα, αλλά σίγουρα έχει μητροπολιτικό χαρακτήρα: Τα μοντέλα Manhattan «αλλάζουν δέρμα» στη νέα εκδοχή με ραβδώσεις.

Η συλλογή υποδημάτων Liu Jo για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018/19 συνεχίζει να ανανεώνεται, παγιώνοντας τα βασικά της χαρακτηριστικά, δηλαδή την κομψότητα και τη θηλυκότητα, που είναι εμφανή στις σειρές Dressy και Essential, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό πακέτο που φέρει μια αθλητική πινελιά: Η συνταγή του πακέτου αυτού εξακολουθεί να συνδυάζει την ποιότητα των υλικών, την τεχνογνωσία, την κατασκευαστική επιδεξιότητα και έναν πρωτότυπο αθλητικό αέρα με τις έννοιες του γκλάμουρ και της προπόνησης, ενσωματώνοντας ένα εξαιρετικά θηλυκό DNA σε ένα προϊόν για ήρωες.

 

Η σειρά Dressy μαρτυρά τη βαθιά, στρατηγική ανανέωση των προϊόντων, προσαρμόζοντας τον αριθμό των μοντέλων και τα σχήματα της συλλογής προκειμένου να εστιάσει σε μια δυνατή, χαρακτηριστική στιλιστική άποψη. Μεγάλο μέρος της αποτελείται από πιο άνετα, πολυμορφικά μοντέλα, με δική τους δομή – κάτι ανάμεσα σε αθλητικό και κομψό υπόδημα – όπου το σύγχρονο στιλ εκφράζεται κυρίως μέσα από τη χρήση σόλας καουτσούκ και καθιερωμένων σχημάτων.

Η Essential είναι μια συλλογή 100% Made in Italy, τα μοντέλα της οποίας υπάρχουν πάντα σε απόθεμα και συνοδεύουν τις Liu Jo γυναίκες στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις πιο σημαντικές περιστάσεις. Γόβες με χαμηλό τακούνι, μπότες και πλατφόρμες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών, έτοιμα να εξατομικευτούν προκειμένου να τα απολαύσουν οι πιο απαιτητικές πελάτισσες.

Τα αξεσουάρ & παπούτσια Liu Jo διανέμει στην Ελλάδα η εταιρία Shop&Trade.