PUBLI

Η SUGARFREE απέκτησε το δικό της personalization spot και το γιόρτασε με σύνθημα “Let’s get Personal”

Οι καλεσμένοι του brand είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν στο αγαπημένο τους fashion item μοναδικό χαρακτήρα, μέσα από τη διαδικασία του personalization αλλά και να γνωρίσουν τη συλλογή A/W 2018.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει casual sportswear με sporty-chic λεπτομέρειες, τις χαρακτηριστικές SugarFree βελουτέ φόρμες, τη συλλογή WORK IT OUT ειδικά σχεδιασμένη για άθληση και τα αισθησιακά σχέδια της homewear συλλογής, καθώς επίσης μοντέρνα καθημερινά κομμάτια και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Οι φίλοι του brand ενθουσιάστηκαν τόσο με τη δυνατότητα να τοποθετούν τα αρχικά του ονόματός τους πάνω στα ολοκαίνουργια fashion items τους αλλά και με τα κομμάτια της νέας συλλογής, που δεν σταμάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του event να ανεβάζουν stories και posts στα Social Media τους.

Τζένη
Μπότση, Γωγώ Αυγερινοπούλου

Ο DJ απογείωσε με τους ήχους του τη βραδιά αλλά και τη διάθεση όλων, ενώ τα βλέμματα έκλεψαν τα flash mobs που πραγματοποιήθηκαν έξω από το κατάστημα.   

Το personalization spot θα αποτελέσει μόνιμη υπηρεσία του καταστήματος χαρίζοντας στους πιστούς φίλους του brand την ευκαιρία να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τα αγαπημένα τους ρούχα.

#letsgetpersonal