PUBLI

H σειρά bioten Detox σε ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη

Boho, romantic ή μήπως urban; Κάθε κορίτσι της πόλης έχει το δικό του τύπο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της έντονης καθημερινότητας.

Η σειρά bioten Detox φροντίζει όλα τα city girls να διατηρούν το δέρμα τους λαμπερό και προστατευμένο και τώρα τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν την καλύτερη απόδραση στον απόλυτα urban προορισμό…στη Νέα Υόρκη! Εσύ λοιπόν τι τύπος City Girl είσαι; Μπες στο citygirl.biotencosmetics.com και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό bioten detox για ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα.

Στην πόλη σου αρέσει να ανακαλύπτεις την κρυμμένη ομορφιά της ή απλά να απολαμβάνεις χαλαρά τον καφέ σου με την καλύτερη παρέα για σένα; Απάντησε, ανακάλυψε τη δική σου “City Girl” προσωπικότητα και μπες στη μεγάλη κλήρωση για να γίνεις για μια εβδομάδα ένα New York city girl!

 

Όμως τα δώρα δεν σταματούν εκεί: μπορείς να κερδίσεις προϊόντα της σειράς detox, μια επαγγελματική φωτογράφιση για να αναδείξεις το city girl που κρύβεις μέσα σου & αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσεις τα δικά σου Detox smoothies. 

Η σειρά bioten Detox, ενισχυμένη με 100% φυσικό άνθρακα, σχεδιάστηκε για να προστατεύει την επιδερμίδα από τις απειλές του αστικού περιβάλλοντος, προσφέροντάς της την αποτοξίνωση που χρειάζεται. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις με ποιον ακριβώς τρόπο; Ο ενεργός άνθρακας που βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων της σειράς Detox δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τους ρύπους εξασφαλίζοντας μια φρέσκια αίσθηση στο δέρμα. Ακόμα, η σύνθεσή τους περιέχει το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu-block που δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η σειρά bioten Detox περιλαμβάνει κρέμα ημέρας και νύχτας, νερό καθαρισμού, gel καθαρισμού και μάσκα προσώπου, καλύπτοντας όλες τις φάσεις της ρουτίνας περιποίησης του δέρματος, ενώ εμπλουτίζεται με το νέο αφρόλουτρο bioten Detox. Εμπλουτισμένο με αγγούρι και τσάι Matcha και ενισχυμένο με τεχνολογία Micellar, το νέο entry στα αφρόλουτρα bioten σβήνει τα ίχνη της πόλης από την επιδερμίδα, προσφέροντας απόλυτη αποτοξίνωση και αίσθηση ανανέωση.

 

Η σειρά detox είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και όπως όλα τα προϊόντα bioten, δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές, ενώ η σύσταση των προϊόντων είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.

Μείνε συντονισμένη στα κανάλια του bioten και μάθε τα πάντα για τον συναρπαστικό διαγωνισμό καθώς και για τα προϊόντα της σειράς Detox.