PUBLI

Η MISKO έδωσε το δικό της γευστικό παρών στο TEDxAthens 2019

H MISKO συμμετείχε και φέτος στο TEDxAthens που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποστηρίζοντας για ακόμα μία χρονιά το σημαντικό αυτό συνέδριο με το πλούσιο πρόγραμμα και το ευρύ περιεχόμενο. Το θέμα του φετινού 10ου επετειακού TEDxAthens ήταν η μεταβλητή Χ που μας θυμίζει ότι η μόνη σταθερά στη ζωή μας, είναι η αλλαγή.

Τα ζυμαρικά MISKO ήταν εκεί, με τη μοναδική και διαχρονική τους ποιότητα που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 92 χρόνια για να προσφέρουν μια ευχάριστη και γευστική νότα στο ολοήμερο συνέδριο. Ως Food Catalyst του TEDxAthens 2019, η MISKO προσέφερε στους συνέδρους για το μεσημεριανό τους γεύμα Μακαρόνια MISKO με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού, γεμίζοντας τους ΧΑΡΑ αλλά και ενέργεια για τη συνέχεια των ομιλιών και των workshops. Το γεύμα προσφέρθηκε σε βιοδιασπώμενο ταπεράκι μέσα σε ένα μαντήλι πολλαπλών χρήσεων από βιώσιμο ελληνικό ύφασμα ακολουθώντας τις αρχές και τη φιλοσοφία της MISKO για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Γι’ αυτό το λόγο η MISKO παραμένει η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών των Ελλήνων καταναλωτών. Γιατί τα ζυμαρικά MISKO μας γεμίζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ με την εξαιρετική τους γεύση και τη διαχρονική τους ποιότητα και είναι πάντα εδώ για όποιο λόγο και όποια στιγμή τα χρειαστούμε.