PUBLI

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα κατοικίδιά μας από την Purina στο Costa Navarino

Η διοργάνωση #WeAreBetterWithPets είναι μια ευκαιρία να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι να περνάμε χρόνο μαζί με τα κατοικίδιά μας.

Στην PURINA® τα κατοικίδια είναι το πάθος μας. Μοιράζονται τη ζωή μας, απασχολούν τη σκέψη μας. Αποτελούν τον σκοπό της δουλειάς μας. Δε κουραζόμαστε ποτέ να τα παρακολουθούμε,  προσπαθούμε να τα καταλάβουμε καλύτερα και  εργαζόμαστε για να  κάνουμε πιο ωραία  τη ζωή τους  όπως αυτά κάνουν πιο ωραία τη δική μας.

Αυτό το πάθος και η δέσμευση κάνουν την PURINA®  μοναδική. Αποτελούν το κίνητρο, την πρόκληση και την ανταμοιβή μας. Είναι ο λόγος που μας καθιστά ικανούς να κάνουμε την διαφορά στις ζωές χιλιάδων κατοικίδιων και των ιδιοκτητών τους, κάθε μέρα που περνάει.

Στην  PURINA® πιστεύουμε ότι  τα κατοικίδια μπορούν να μας συντροφεύουν σε κάθε πιθανή δραστηριότητα που κάνουμε προσφέροντάς μας οφέλη, αλλά και αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις της υπεύθυνης υιοθεσίας. Αυτές τις πεποιθήσεις  πρεσβεύει και η εκδήλωση #WeAreBetterWithPets, η οποία είναι μια γιορτή αφιερωμένη στα κατοικίδια.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 μέχρι τις 21 Μαΐου, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλές ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. Μαζί μας θα είναι ο Θοδωρής Τριάντης, ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων, που θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης τρόπους για να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές. Επίσης, θα παραστεί και ο υπεύθυνος καλλωπισμού σκύλων Aussie Pet Mobile, o οποίος δραστηριοποιείται στην Αθήνα και θα εξηγήσει τη σημασία του καλλωπισμού των κατοικίδιών και θα δώσει και συμβουλές για την περιποίηση τους. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα αδέσποτα σκυλιά που φιλοξενούνται στο Navarino Pet Community, ένα πρότυπο καταφύγιο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων που λειτουργεί στη Costa Navarino, και να υιοθετήσουν οποιοδήποτε από τα κατοικίδια που φιλοξενούνται εκεί, ενώ η PURINA® θα προσφέρει σε όποιον υιοθετήσει κάποιο σκυλάκι τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

Μέσα από την εκδήλωση, θα θέλαμε να προωθήσουμε την ιδέα ότι τα κατοικίδια μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας στις εκδρομές και στις καλοκαιρινές διακοπές. Τα κατοικίδια φέρνουν μια ιδιαίτερη χαρά στη ζωή μας θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για αυτά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια η PURINA® έχει αφιερώσει στη δημιουργία θρεπτικών, υψηλής ποιότητας τροφών για κατοικίδια ζώα για να τα βοηθήσουμε να ζουν πιο υγιεινά και χαρούμενα.  Στη PURINA®, οι επιστήμονες τροφίμων και οι κτηνίατροι των κατοικίδιων είναι όλοι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν τα κατοικίδια να ζήσουν μακρά, ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Και επειδή η διατροφή είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη γενική υγεία τους, έχουμε θέσει τεράστια έρευνα για την παραγωγή θρεπτικά ολοκληρωμένων και ισορροπημένων, εύγευστων τροφών που βοηθούν στην υποστήριξη και διατήρηση της υγείας και ευεξίας των κατοικίδιων.

Σας περιμένουμε στην εκδήλωση για να διαδώσουμε το μήνυμα ότι είμαστε καλύτερα όταν είμαστε μαζί με τα κατοικίδιά μας!

#WeAreBetterWithPets