PUBLI

Cinderella: Σε προκαλεί να χορέψεις για ακόμα μία χρονιά

Το Cinderella μετά από μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στην Μύκονο, επιστρέφει στην βάση του στην Αθήνα για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Το υπόγειο στον αριθμό 3 της οδού Λεβέντη, δεν θα σε αφήσει να πιεις χαλαρά το ποτό σου. Σήμα το κινητό δεν θα έχει, οπότε ξεχνάς την βαρετή καθημερινότητα σου και αφήνεσαι σε disco tunes παλιών δεκαετιών, disco house αλλά και ένα πέρασμα στην σύγχρονη μουσική σκηνή. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο dj Constantin Nasiri θα μας παρασύρει σε χορευτικά μονοπάτια ενώ θα υπάρχουν κάθε εβδομάδα μοναδικά show από drag queens μέχρι χορευτές και τενόρους να δίνουν τον παλμό στην διασκέδαση.

Ένα Σάββατο το μήνα, την μουσική σκυτάλη θα παίρνει ο Jason Wasabi σε ένα themed party γεμάτο με melodic house ακούσματα και πολύ χορό.

Τη διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκε ο μοναδικός Γιώργος Παντελούκας κρατώντας την cult αισθητική των 80s με έντονα τα στοιχεία του glamour, εξωτικές λεπτομέρειες και φυσικά ντισκομπάλες.

Το Cinderella αποτελεί προορισμό για όλους αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να αφεθούν, σε ένα μαγευτικό σέξι περιβάλλον που όλα επιτρέπονται.

Κοντά σας από Παρασκευή 18 Οκτώβρη.  

** Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με ποτό.

Bottle service ανά 5 άτομα: 130 ευρώ απλό /150 ευρώ το special.

Reservations highly recommended.

CINDERELLA

ΛΕΒΕΝΤΗ 3, 106 73, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Τηλ: 2107222977  

Follow Cinderella:

www.cinderellamykonos.com

facebook.com/CinderellaAthensMykonos/

instagram.com/cinderella_athens/