PUBLI

Antony Morato SS19 με έντονα μαξιμαλιστική διάθεση και τέσσερα νέα θέματα

 

Πιο αναλυτικά, το θέμα Blue Genes προτείνει εκλεπτυσμένα και συγχρόνως ανεπιτήδευτα σύνολα. Η χρωματική παλέτα συνδυάζει αποχρώσεις του μπλε, της άμμου και του γκρι μελανζέ: άσπρες και μπλε ρίγες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κοντομάνικα, φούτερ και πουλόβερ, ενώ μοτίβα με άγκυρες και σχοινιά φιγουράρουν σε πουκάμισα και πανωφόρια. Χαλαρά σακάκια και άνετα σύνολα προορίζονται για προσεγμένες μεν, αλλά απλές εμφανίσεις. Έντονα prints που προκύπτουν από το συνδυασμό αναγεννησιακού καμβά και χρυσών πλαισίων με σύγχρονα γραφικά δίνουν μια νότα εκκεντρικότητας στη συλλογή.

 

Εμπνευσμένο από εμφανίσεις για clubbing, το Rock&Go είναι το πιο ζωηρό θέμα της συλλογής, προτείνοντας φρέσκα αλλά και πολύ τολμηρά σύνολα. Το φωτεινό κοραλί έρχεται σε αντίθεση με το απόλυτο μαύρο των ροκ λεπτομερειών, ενώ έντονα prints με πάνθηρες, ασπρόμαυρα τροπικά λουλούδια και καρό σχέδια παραπέμπουν στη hardcore και punk σκηνή. Δεν λείπουν σλόγκαν όπως «Need More Punk» και prints με μπουλντόγκ, χείλη βγαλμένα από κόμικς και άλλα punk στοιχεία σε κοντομάνικα, τζάκετ και φούτερ, που θα βλέπαμε σε υπαίθριες αγορές του Λονδίνου.

 

Στο θέμα Animal Kingdom πρωταγωνιστούν ζωηρά χρώματα όπως το γκριζοπράσινο και το χρυσοκίτρινο που συνδυάζονται με το χακί, το κόκκινο του κρασιού και το μπεζ της βανίλιας. Οι αναφορές στον κόσμο της φύσης είναι προφανείς, τόσο στην επιλογή των οργανικών και ακατέργαστων υφασμάτων, όπως το φυσικό βαμβάκι, όσο και στα μοτίβα με φύλλα, λουλούδια και ζώα όπως λιβελούλες και χαμαιλέοντες.

 

Με σκούρα κυρίαρχα χρώματα όπως μπορντό, μπλε και καφέ και αναπαραστάσεις που παραπέμπουν στην κουλτούρα των τσιγγάνων, το θέμα Folk Collage δίνει μια ethnic διάσταση στη συλλογή. Πολύχρωμα σχέδια, λουλούδια και κεντήματα σε ρούχα όπως μπουφάν αεροπορίας κάνουν ανεπίσημες εμφανίσεις να μοιάζουν πολύ προσεγμένες.

 

Τέλος, στη συλλογή Sport, το άσπρο, το μαύρο και το γκρι συνδυάζονται με έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, του σμαραγδί και του royal blue. Υπάρχουν vintage στοιχεία όπως φαρδιές ρίγες σε έντονα χρώματα, ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία και λογότυπα σε κολεγιακό ύφος, όλα προερχόμενα από τα αθλητικά ρούχα των ‘70’s και ‘80’s. Φυσικά δεν λείπουν και οι urban αναφορές: το print της παραλλαγής σε βασικά χρώματα εμφανίζεται σε πολλά ρούχα που προορίζονται για sport αλλά και καθημερινές εμφανίσεις. Νάιλον χακί patches ενσωματώνονται  σε λευκά, μαύρα και μελανζέ ρούχα, ενώ τεχνικές και ανάγλυφες λεπτομέρειες εμφανίζονται πάνω σε ασπρόμαυρες φάσες με το λογότυπο.