PUBLI

All day summer style party με οικοδέσποινα την Κατερίνα Λάσπα

H Κατερίνα με τις φίλες της, διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά, μια ολοήμερη γιορτή, με μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών. Φέτος, στηρίζουμε την εκστρατεία "Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνου του Στήθους".

Πότε; Πέμπτη 20 Ιουνίου από τις 11.00 το πρωί. Πού; στον φιλόξενο χώρο του Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό)

Και φέτος κοντά μας θα είναι Έλληνες Σχεδιαστές με πρωτοπόρες ιδέες, ξεχωριστές δημιουργίες και “καλοκαιρινές τιμές”: It’s All Greek On Me, Ames the Bags, the KNL’s, Barbora Jewellery, 4Tailors, Funky Ideas by Kelly Androni – Handmade Jewellery, Kaleido Handmade, Anapseme, Kamar Hats, Cleo Gatzeli – Summer Tales, UrbanOwl, Zebras & Libras, Anna Maria Beleniotis, & Sandalaki.

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του στήθους, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση. http://ftbc.gr/el/prevention-diagnosis/

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας με στιλ και καλοκαιρινή διάθεση: “Αγαπώ τον εαυτό μου, δε ξεχνώ το ραντεβού με την υγεία μου”

#keepupbeinghealthy #keepupbeingstylish #keepupbeinghappy #keepupbeingstrong #keepuptakingcare

Όταν μιλάμε για ένα Summer Style Party, δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό να συνοδεύσει τα ποτήρια μας από μια Cretan King Beer και να μας δροσίσει από νωρίς το μεσημεράκι μέχρι και αργά, μετά τη δύση του ήλιου. Από τα βουνά της Κρήτης, το φημισμένο κρητικό νερό συναντά τον αρχιζυθοποιό απο τη Βεστφαλία. Το αποτέλεσμα ειναι μια ξεχωριστή ξανθιά lager, απαλή και κρυστάλλινη με μια ελαφριά επίγευση λυκίσκου που ανυπομονεί να τη δοκιμάσετε.

Παρόλο που η αυλή του Albion φαντάζει η ιδανική επιλογή για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και τον ήλιο κάτω από τη δροσιά των φυλλωσιών, εμείς δεν ξεχνάμε να σας υπενθυμίζουμε τον καλύτερο καλοκαιρινό μας σύμμαχο που δεν είναι άλλος από τα αντηλιακά Sun Screen της FREZYDERM. Γι΄αυτό θα σας περιμένουν τα κορίτσια της FREZYDERM για tips και συμβουλές ηλιοπροστασίας αλλά και για να δοκιμάσετε τις πολλές επιλογές στα αντηλιακά Sun Screen, ώστε να απολαύσετε τον ήλιο με ασφάλεια και να αποκτήσετε λαμπερό μαύρισμα!

Σε μια τέτοια γιορτή που υμνεί τους Έλληνες σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους, δε θα μπορεί να λείπει και το My Οwn, η αγαπημένη σειρά περιποίησης για όλη την οικογένεια με τα υπέροχα αρώματα που διατίθενται αποκλειστικά στα Galerie De Beaute. Η συλλογή Μy Own απευθύνεται σε όλους εκείνους που πιστεύουν στις ευεργετικές ιδιότητες ενός μπάνιου και επιλέγουν προϊόντα που μπορούν να μεταμορφώσουν μία απλή, καθημερινή συνήθεια σε μία εμπειρία αισθήσεων. Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο και να αλλάξετε την διάθεσή σας στο λεπτό.

Και φυσικά ένα πάρτι για να είναι πετυχημένο πρέπει οι παρευρισκόμενοι να έχουν ενέργεια για να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα τους και να συνεχίσουν τη βραδιά τους. Και τι καλύτερο από τα τροπικά φρούτα Fyffes (προφέρεται Φάιφς), όπως η μπανάνα και ο ανανάς, που θα γεμίσουν το χώρο με αρώματα και θα χαρίσουν εκτός από ενέργεια, και μια πιο γλυκιά και ευχάριστη νότα στη διοργάνωση.

Με ιταλική φινέτσα θα ξεκινήσει η μέρα μας με την καλύτερη παρέα του καφέ Buondi, δημιουργικές γεύσεις θα μας συνεπάρουν από την εκπληκτική κουζίνα του Albion, θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας με τα δροσερά κρασιά του κτήματος Wine Art, ενώ τα παγωτά της Kayak θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο μας.

Τέλος, ευχαριστούμε  πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας μας, Ladylike.gr και Keepup.gr.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας.