ΜΟΥΣΙΚΗ

”Yala”: Το νέο τραγούδι της Τάμτα με τον Stephane Legar είναι πιο καυτό κι από τον καύσωνα

Η διεθνής συνεργασία της Τάμτα με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar απέκτησε πλέον εικόνα, και το αποτέλεσμα είναι το καλοκαίρι το ίδιο. Η μελωδία που φαντάζεσαι ότι ακούς όταν είσαι στην ξαπλώστρα σου, σε κάποια μαγική θάλασσα με το κοκτέιλ να σε δροσίζει.

Αν το καλοκαιρινό φλερτ είχε μουσική, το “Yala” της Τάμτα θα ήταν πρώτο πρώτο. Αν δεν το έχεις ήδη στο Spotify σου, κάντο τώρα γιατί μετρά ήδη πάνω από 1.250.000 streams. Βάλε τα ακουστικά σου και απόλαυσε ένα από τα κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού μας.

Yala Tamta

Το dance-ethnic με rnb στοιχεία “Yala” έχει ξεχωρίσει ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό έχοντας μπει στις New Music Friday λίστες του Spotify σε Σουηδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία κ.α. αλλά και σε δημοφιλείς λίστες σε όλον τον κόσμο όπως οι “Summer Hits”, “Pop Up”, “Letni Power”, Pop Sauce”, “Yaz” και άλλες.

Η sexy Τάμτα και ο εκρηκτικός Stephane Legar πρωταγωνιστούν σε ένα super classy music video που εντυπωσιάζει χάρη στα uplifting vibes των καλλιτεχνών, τα μοναδικά locations και τις εντυπωσιακές αλλαγές των σκηνών. Και τα μαγιό έχω να προσθέσω εγώ που είναι ένα κι ένα και γίνεται το fashion inspo σου για τις αγορές πριν τις διακοπές.

Yala Tamta

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το Ισραήλ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Λευτέρη Ραμπαζή (Τάμτα) και Doron Sery (Stephane Legar). Enjoy!