ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα ενός άλλου Maestro

Instagram.com/christopherpapakaliatis

Η σειρά Maestro που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Mega, έχει καταφέρει μέσα σε δύο επεισόδια να μας κάνει να προβληματιστούμε, να ανατριχιάσουμε, να συγκινηθούμε, οπως συχνά κάνει κάθε τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό δράμα υπογράφει ο δημιουργός. Με τις backstage φωτογραφίες που δημοσίευσε όμως μέσω Instagram την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, μας προκάλεσε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα.

Θα μπορούσε η σειρά Maestro να ειδωθεί μέσα από ένα πρίσμα κωμωδίας; Μάλλον όχι. Πάντως σίγουρα στα παρασκήνιά της έπεφταν πολλά τρανταχτά γέλια, από αυτά που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες του album που μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλλού με τη συμπρωταγωνίστριά του, Κλέλια Ανδριολάτου κι αλλού με τα υπόλοιπα μέλη του cast της σειράς Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει ως επί το πλείστον γελαστός.

Σε άλλες φωτογραφίες τον βλέπουμε αγουροξυπνημένο, να τρώει παγωτό, ενώ άλλα στιγμιότυπα δείχνουν τη Μαρία Καβογιάννη με τους Κλέλια Ανδριολάτου και Γιώργο Μπένο, τη Χάρις Αλεξίου να τραγουδά σε μία σίγουρα ιδιαίτερη και πολυαναμενόμενη σκηνή της σειράς. Αλλού θα δεις τη Στεφανία Γουλιώτη, που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ως ρόλος στη σειρά Maestro.

Αυτό που σίγουρα προδίδουν οι φωτογραφίες από το backstage της επιτυχημένης σειράς του Mega, είναι πώς το κλίμα μεταξύ των ανθρώπων που την αποτελούν ήταν τουλάχιστον ευχάριστο. Κάπως έτσι δικαιολογείται και το γεγονός ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες του από τα γυρίσματα της σειράς ακριβώς επειδή του έλειψαν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το κοινό όλων αυτών των στιγμών που μοιράστηκε στο Instagram ήταν ότι προέρχονταν από τα γυρίσματα της σειράς Maestro στους Παξούς. Μαζί με τις φωτογραφίες αποκάλυψε και κάτι για τη δική του «γκρίνια» στα γυρίσματα και μοιράστηκε την ευχή του προς όλους τους συνεργάτες του, να ξαναβρεθούν στους Παξούς.

 

«Σήμερα μου έλειψαν τα γυρίσματα στους Παξούς! Το ξέρω γκρίνιαζα κάθε μέρα, αλλά σήμερα μου έλειψαν. Ελπίζω σύντομα να ξαναπάμε… (και ας γκρινιάζω)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και κάποιοι από τους ηθοποιούς της σειράς, όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Γιώργος Μπένος και ο Ορέστης Χαλκιάς έσπευσαν να μοιραστούν κι εκείνοι τον ενθουσιασμό τους για τις στιγμές που αναπολούσαν μέσω των φωτογραφιών.

«Τι ωραία που ήταν. Τι ωραία που θα ξανά είναι», έγραψε ο Γιώργος Μπένος και αυτό ακριβώς είναι το συναίσθημα που μοιράστηκε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Και μπορεί εμείς στη μικρή οθόνη να μην βλέπουμε αυτές τις στιγμές, αλλά αυτή την παρόμοια διαπίστωση κάνουμε ως τηλεθεατές κάθε φορά που βλέπουμε τις δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μικρή οθόνη. «Τι ωραία που ήταν. Τι ωραία που θα ξανά είναι (κάθε του επιστροφή)».