ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Χρύσα Ρώπα κάνει νέες αποκαλύψεις για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» 10 χρόνια μετά την προβολή του

NDP Photo Agency

Πολύπαθο ήταν αυτό το σήριαλ αλλά και πολύ επιτυχημένο. Ο λόγος φυσικά για το σίριαλ του Mega «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» που έμεινε ανολοκλήρωτο. Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία για την επιστροφή της σειράς με μορφή θεατρικού έργου μετά την επανένωση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Η Χρύσα Ρώπα που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το περασμένο Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από τη διακοπή της σειράς τότε.

Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2000. Σκοπός ήταν να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2001 σε 30 επεισόδια. Ωστόσο η παραγωγή διακόπηκε απότομα μετά το 7ο μόλις επεισόδιο. Όπως είπε η Χρύσα Ρώπα στον Κώστα Τσουρό, η διακοπή έγινε γιατί εκείνη αποχώρησε από τη σειρά και δεν αντικαταστάθηκε. Αφορμή ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Ρήγα σε έναν καυγά τους, με τον οποίο εντέλει συνεργάστηκαν ξανά μετά το τέλος της σειράς.

«Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχουμε ζήσει μεγάλες επιτυχίες, έχω παίξει κειμενάρες. Ναι, με είχε βρίσει κι έφυγα από τη σειρά. Με έβρισε χυδαία κάποια στιγμή, τι να κάνω; Επειδή δεν με αντικατέστησε σταμάτησε το σίριαλ», σημείωσε η Χρύσα Ρώπα.

Η αποκάλυψη για την αρχική διανομή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι η αρχική διανομή της σειράς, περιελάμβανε τη Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία είχε γυρίσει κάποια επεισόδια παίζοντας τον ρόλο που τελικά ανέλαβε η Χρύσα Ρώπα. «Αυτό το σίριαλ είχε γυριστεί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ρόλο μου και πετάχτηκαν τα επεισόδια. Το απέρριψαν το σίριαλ, δεν ξέρω γιατί, δεν ήμουν εκεί πέρα. Η διανομή έγινε εκ νέου. Με ζήτησε την πρώτη φορά για το ρόλο της Ελένης Ράντου και είπα “όχι, δεν μου αρέσει αυτός ο ρόλος”. Και το ρόλο της Αλέκας θα τον έπαιζε η Παπαδοπούλου. Έφυγα εγώ με το παιδί μου και πήγα στο Παρίσι. Με πήρε μετά από 3 μήνες και μου είπε “Έλα να παίξεις την Αλέκα”. Γιατί αυτά που είχαν γυρίσει τα σκουπίσανε, δεν ξέρω γιατί», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

Επανερχόμενη στο θέμα της δικής της αποχώρησης από τη σειρά, η Χρύσα Ρώπα σημείωσε: «Δεν ήταν μόνο ότι με έβρισε, με αδίκησε κιόλας. Σε πνίγει ένα δίκιο», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

Η συμφιλίωση με τον Αλέξανδρο Ρήγα και το delete στον γάμο της με τον Θανάση Λάλα

Παρά, λοιπόν, τα όσα είχαν συμβεί τότε μεταξύ τους η απάντηση της Χρύσας Ρώπα στην ερώτηση αν θα έκανε ξανά τηλεόραση ήταν καταφατική με την προϋπόθεση «Να έγραφε ο Ρήγας».«Ε και τι; Εσύ δεν έχεις τσακωθεί ποτέ με φίλο σου; Και τι έγινε;», σημείωσε η Χρύσα Ρώπα. «Εγώ το πήρα πίσω το κομμάτι μου από εκεί, του είπα “Με βρίζεις; Έφυγα”. Ήρθε, με βρήκε, μου έγραψε ένα άλλο έργο, το παίξαμε. Και σκίσαμε κιόλας», είπε για τη σύμφιλίωσή τους.

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε επίσης για τον γάμο της με τον Θανάση Λάλα, από τον οποίο απέκτησε τον γιο της, Κωνσταντίνο. Η ίδια αποκάλυψε την ύπαρξη «παράλληλων ζωών» που υπήρχαν στον γάμο της, ενώ όπως είπε: «Έκανα delete τι να συγχωρήσω; Για να συγχωρήσεις πρέπει κάτι να σε απασχολεί μέσα σου, εγώ έκανα delete. Την απιστία γενικά θα την συγχωρούσα, το ψέμα δεν μπορώ να συγχωρήσω»