ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χαμός με το «Χρυσάνθεμο» του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Πόσα ήταν τα παιδιά που έπαιζαν τον ρόλο τελικά;

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» του Open, εμφανίστηκε ένα 22χρονο κορίτσι που παρόλο που δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη, από κάπου το ξέρεις. Η Αναστασία Κοζανίδου είχε παίξει στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» το Χρυσάνθεμο, ένα μωρό που είχε «εισβάλει» σε ένα επεισόδιο της σειράς. Η Αναστασία Κοζανίδου, δεν έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά είχε παίξει και πάλι σε βρεφική ηλικία και στη σειρά του Mega, «Με δύο μαμάδες», στην οποία πρωταγωνιστούσαν η Νένα Μεντή και η Χρύσα Ρώπα.

Η Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», και μετέφερε τις ιστορίες που της έχει διηγηθεί η μητέρα της από εκείνα τα γυρίσματα. Όπως είπε, το μικρό «Χρυσάνθεμο» έκλαιγε γιατί η Αναστασία ήταν άρρωστη την ημέρα των γυρισμάτων, ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να γνωρίσει τον Χάρη Ρώμα από κοντά τώρα που μεγάλωσε. Παράλληλα με τις δηλώσεις της βλέπαμε και τα πλάνα από το σχετικό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το 1998 ως το 2000. (Και κάθε χρονιά μετά από αυτήν σε επανάληψη).

Η Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι τα μωρά που συμμετείχαν στα γυρίσματα ήταν δύο, μία δήλωση που όμως κόπηκε στο μοντάζ. Αν δεν είχε κοπεί δεν θα συνέβαινε ο «κακός χαμός» την επομένη.

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έγινε μια τηλεφωνική παρέμβαση. Στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ο Γεράσιμος Μαζαράκης. Ένας πατέρας που ισχυρίστηκε ότι η κόρη του, Άννα Μαζαράκη, ήταν το πραγματικό και μόνο «Χρυσάνθεμο» του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Το «άλλο» Χρυσάνθεμο και το μένος του πατέρα του

«Ό,τι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα. Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα.

Η κοπέλα, εις βάρος του ονόματος της κόρης μου, την προσβάλλει και ζητάει και δουλειά. Το κάνει η κοπέλα γιατί έχει να κερδίσει διασημότητα. Και αυτό που είπε για τη σειρά “Με δυο μαμάδες” είναι παραμύθι και μπορώ να το αποδείξω. Αυτή την ενόχληση την έχει και η κόρη μου», είπε ο Γεράσιμος Μαζαράκης.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον Χάρη Ρώμα και ενώ θα πίστευες ότι η αλήθεια αποκαταστάθηκε, τα πνεύματα οξύνθηκαν γιατί ο πατέρας της Άννας Μαζαράκη, αμφισβητεί τη μνήμη του Χάρη Ρώμα. Ο πρωταγωνιστής και συνδημιουργός της σειράς μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, επιβεβαίωσε ότι στο γύρισμα υπήρχαν δύο μωρά. Ο Γεράσιμος Μαζαράκης, ωστόσο, δεν το πιστεύει. Και δεν σταμάτησε να λέει ότι το παιδί του ήταν το μόνο στο γύρισμα. Παρόλο που το ζήτημα μοιάζει να μην έχει καμία σημασία, για τον Γεράσιμο Μαζαράκη ήταν για κάποιο λόγο σημαντικό.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ θα πιστέψω τον δημιουργό. Δύο μωρά θυμάται ο Χάρης Ρώμας; Ε, δύο θα ήταν. Μένει να δούμε μόνο πώς είναι στο σήμερα, το δεύτερο «Χρυσάνθεμο». Κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει και η δική της τηλεοπτική εμφάνιση. Ίσως να είναι σε πιο υψηλούς τηλεοπτικούς τόνους από εκείνη του πρώτου.